Fuji Xerox ще предлага пресите Color 1000 и Color 800 през тази година

1694

През 2010 Fuji Xerox ще предложи на пазара две нови професионални системи от висок клас за печат по заявка.

Fuji Xerox Co., ще стартират продажбите на цветната издателска система за печат по заявка Color 1000 на 29-и януари 2010. Системата Color 800 ще се предлага от пролетта на тази година. Новите системи предлагат повишени качество на печат и производителност, както и стабилност и надеждност. Това са ключови характеристика за увеличаване на добавената стойност и разширяване на приложенията на печата на персонализирана информация.

Печатът на персонализирана информация може да увеличи добавената стойност на промоциалните материали и други печатни материали, включително каталози, пощенски кампании, листовки, етикети, опаковки, фотокниги.

Color 1000 и  Color 800 са първите машини от висок клас, които използват EA-Eco тонера, който е известен с високото качество на отпечатъка, което осигурява. Наред с това, пресите използват и новоразработения Clear TonerNote 1, който дава възможност за гланцово покритие на печата и изработка на водни знаци. Скоростта на печат за Color 1000 Press е 100 страници в мийнута, за Color 800 е 80 страници в минута. Машините печат на хартии от 55 до 350 гр. на кв. м. Заради по-широката гама хартии, с които се справят, пресите са приложими за продукти, с които традиционният цифров печат не би се справил.

Производителят обещава и по-дълги сервизни интервали и по висока надеждност на машините, както и консумативи, които издържат по-голям брой отпечатъци.

Fuji Xerox
Източник: members.whattheythink.com

Текста написа: Мартин Новев, Printguide

Интернет портал за печатни технологии.