Xeikon и Prism установиха бизнес партньорски отношения

1882

Пионерите в създаването на машини за дигитален пълноцветен печат – Xeikon и водещия разработчик на MIS/ERP (Management Information System/Enterprise Resource Planning) софтуер – Prism, днес обявиха участието на двете компании в обща партньорска програма.

Като участник в партньорската програма Xeikon ще има възможност да предложи на Prism, MIS решения за ключови пазари като пакетирането и производството на етикети.

„Развълнувани сме от възможността за партньорско сътрудничество с Prism. Prism са пазарен лидер в областта на интегрираните MIS решения. Благодарение на това сътрудничество се надяваме да помогнем на производителите на етикети да подобрят ефективността си.“ каза Michael V. Ring вице-президент в Xeikon.

„Благодарение на това партньорство с Xeikon, ще се опитаме да увеличим добавената стойност към машините за цветен дигитален печат Xeikon 3300/3000 и се надяваме да помогнем на производителите на етикети да развият още повече своя бизнес.“ каза Leland Morgan, главен мениджър в Prism.

Xeikon 3300 бе представена за първи път на отминалото изложение в Drupa 2008. Машината може да печата с 1200 dpi и максимална скорост от 19.2 метра в минута, което се равнява на месечна заетост от около 700 000 метра. Xeikon 3300 е предназначена за печат на кратки и средно-дълги тиражи.

Източник: members.whattheythink.com

Интернет портал за печатни технологии.