Xerox актуализира платформата Xerox Nuvera

1286
Xerox актуализира платформата Xerox Nuvera

Увеличена е ефективността на Xerox Nuvera в производството на книги, транзакционен печат, транспромо и директен маркетинг.

Xerox актуализира платформата до версия 12.5 за семейството монохромни дигитални машини Xerox Nuvera, управлявани от Xerox FreeFlow Print Server 7.0. Благодарение на това, промишлените машини Xerox Nuvera ще могат да поддържат увеличен диапазон от дебелини на материалите, имат подобрени възможности за подаване на хартията и следпечатната обработка и се отличават с по-широка функционалност на IPDS интерпретатора. Това увеличава ефективността на Xerox Nuvera в производството на книги, транзакционен печат, транспромо и директен маркетинг.

На снимката: Xerox Nuvera™ 200/288/314 EA

Актуализацията на Xerox Nuvera засяга широка гама от производствени процеси. По-конкретно, новият модул за синхронизация SRM (Sheet Retime Module), позволява да се свърже базовият модул за довършителни операции инлайн с Xerox Nuvera 157 EA и Xerox Nuvera 314 EA, предоставяйки подшиване на документите при скорост на печат от съответно 157 и 314 страници в минута. Модулът за синхронизация SRM се свързва само към споменатите печатни машини и може да работи с една базова довършителна единица.

В новата версия на платформата има възможност да се свържат до четири модула за подаване на хартията и до два модула за влагането на предварително отпечатани вложки. Това може да увеличи общият капацитет до 23200 листа (16 тави) и допълнително 11600 листа (8 тави) от модула за вложки. Благодарение на възможността за свързване на до четири опционални стакера в линия, максималният капацитет за подреждане е увеличен до 20100 листа. Всичко това осигурява по-голяма гъвкавост на работа, намалява времето за престой и изисква по-малка намеса на оператора, което му позволява да изпълнява и други, по-високоприоритетни задачи.

В допълнение, обновената платформа Xerox Nuvera 12.5 поддържа увеличена гама от материали с дебелини до 280 гр / м2, което прави производството на книги, транзакционни документи и други продукти в областта на търговския печат още по-ефективно. За да отговори на нуждите на печатарите, които са специализирани в транзакционен печат, е била подобрена функционалността на IPDS интерпретатора. Сега той може да поддържа работа с QR-кодове и UTF-8 шрифтове формат TrueType.

Източник: www.printdaily.ru

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.