Warning: getimagesize(/images/Xerox-Graph-Expo-2012-Booth-Overview.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Xerox в помощ на печатниците за да бъдат в крак с времето и да развиват бизнеса си

1112

Xerox ще участва на изложението Graph Expo, където ще демонстрира най-новите си продукти, технологии и услуги, създадени да помогнат на доставчиците на печатни услуги да бъдат актуални и да отговорят на нуждите на пазара.

„Знаем, че графичната индустрия ще продължава да се трансформира, за да бъде в крак със съвременните пазарни условия“, каза Джеф Якобсон, (президент Световни операции за графични комуникации, Xerox). „Печатниците търсят начин да бъдат актуални, да се превърнат в ценен партньор с потенциал, който предлага експертни съвети за привличане вниманието на потребителите чрез въздействащи персонализирани печатни материали. Ние разполагаме с нужната технологията и решенията, които да помогнат на нашите клиенти да преобразят своя бизнес.“

На Graph Expo, Xerox ще представи 11 машини за печат, включително цялата серия цветни и чернобели дигитални преси. Една от най-атрактивните системи, която ще бъдат демонстрирана пред посетителите на изложението е Xerox Nuvera® Production System. Тя поддържа висока скорост на печат и работи с голямо разнообразие от медии.

Още акценти от представянето на Xerox в рамките на изложението:

  • Xerox’s iGen™ 150 Press – позволява лесно въвеждане на задачи, кратки срокове за производство, патентована технология „image-on-image“, с матово сухо мастило за по-живи цветове при дигиталния печат. Пресата ще бъде представена за първи път в Северна Америка.
  • Xerox’s CiPress™ 500 Production Inkjet System – единственото на пазара високоскоростно дигитално устройство, използващо мастиленоструйна технология за печат със сухи мастила. Отпечатаните изображения и графики са с изключително живи цветове, дори и при използване на евтина, обикновена хартия.
  • ProfitAccelerator® Business Development Resources – четири нови предложения за оборудване и консултантски услуги, който да помогнат на печатниците да изградят своя целева група с клиенти и да разширят своя бизнес.
  • XMPie, компания на Xerox, с нови решения за създаване и управление на директен маркетинг и мултиканални кампании.
  • Обучение по социални медии – персонални консултации за умело използване на Twitter, Facebook, LinkedIn и блогове с цел популяризиране на бизнеса.
  • IntegratedPLUS решение на Xerox за довършителна обработка на брошури – за справяне с трудностите, който често пъти възникват при производството на брошури. Позволява на печатниците цялостно и бързо изработване. Решението е носител на награда от 2012 MUST SEE ‘EMS Postpress Finishing за дигитални и малки формати.

Xerox

Всички присъстващи могат да се регистрират, за да спечелят 20 палета с висококачествената офисна хартия Xerox Color Xpressions®. Наградата е част от крос-медийната кампания на Xerox Digital Truths 1:1, която развенчава митовете, свързани с дигиталния печат. Стойността на хартията възлиза на 60 000 долара.

Изложението Graph Expo
ще се проведе в периода 7-10 октомври в McCormick Place South, Чикаго.

Източник: xerox.bg

Биографична информация