Xerox добавя възможност за бял тонер към iGen 5

1443
Xerox добавя възможност за бял тонер към iGen 5

Представете си корица на книга с ярко изображение на бял кон върху черен фон или бели снежинки с леки релефни детайли, а защо не бял текст върху винил за стъкло.

 

бял тонер към iGen 5

 

Всички тези възможности са реални след добавянето на опция за използване на бял тонер към машините Xerox iGen® 5. Новият тонер допълва гамата от вече съществуващи възможности за работа с различни цветове и прозрачност.

Бялият цвят може да се отпечатва, както самостоятелно, така и в комбинация с останалите скални цветове. Изключителните нива на яркост и непрозрачност се постигат само с едно преминаване, като съществува и автоматизирана опция за пускане на до два слоя бяло.

Бялото, отпечатано върху цветни субстрати е любимо средство на дизайнерите за създаване на запомнящи се картички, плакати, табели и други маркетингови материали. Новата възможност може да бъде внедрена и в производството на опаковки, като например сгъваеми картонени кутии.

Пълните възможности на белия тонер ще бъдат демонстрирани по време на изложението Print’17 в Чикаго, което ще се проведе от 10 до 14 септември. Самото внедряване ще започне след 2 октомври, в зависимост от възможностите на местните представители на Xerox.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.news.xerox.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/