Xerox добавя възможност за бял тонер към iGen 5

1306
Xerox добавя възможност за бял тонер към iGen 5
Spread the love

Представете си корица на книга с ярко изображение на бял кон върху черен фон или бели снежинки с леки релефни детайли, а защо не бял текст върху винил за стъкло.

 

 

Всички тези възможности са реални след добавянето на опция за използване на бял тонер към машините Xerox iGen® 5. Новият тонер допълва гамата от вече съществуващи възможности за работа с различни цветове и прозрачност.

Бялият цвят може да се отпечатва, както самостоятелно, така и в комбинация с останалите скални цветове. Изключителните нива на яркост и непрозрачност се постигат само с едно преминаване, като съществува и автоматизирана опция за пускане на до два слоя бяло.

Бялото, отпечатано върху цветни субстрати е любимо средство на дизайнерите за създаване на запомнящи се картички, плакати, табели и други маркетингови материали. Новата възможност може да бъде внедрена и в производството на опаковки, като например сгъваеми картонени кутии.

Пълните възможности на белия тонер ще бъдат демонстрирани по време на изложението Print’17 в Чикаго, което ще се проведе от 10 до 14 септември. Самото внедряване ще започне след 2 октомври, в зависимост от възможностите на местните представители на Xerox.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.news.xerox.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.