Xerox започна продажбата на обновена версия на Nuvera EA

1721

Наскоро от Xerox обявиха старт на продажбите на обновената система Nuvera EA, в която съществени промени са претърпели програмно-апаратните решения свързани с оптимизиране на производствения процес както и е увеличен спектъра на достъпни за производство приложения.


В обновената версия на Nuvera EA е интегриран контролера Xerox FreeFlow Print Server version 7, благодарение на който е повишена производителността на монохромни изделия.  Значителна промяна е и развитие са претърпели и възможностите на системата за довършителна обработка и книговезване. Nuvera EA вече може да книговезва брошури, да обрязва, да сгъва, да прави перфорации и пакетира с минимална намеса от страна на оператора.

„Представете си производствен процес, който се изпълнява без разделяне на отделни етапи и съпътстващо забавяне при всеки от тях. Това на практика се доближава максимално до пълната автоматизация – от подаване на заданието, до довършителната обработка, което означава много висока степен на рентабилност.“ каза вицепрезидента на Xerox Valerie Thomassin.

Новият контролер FreeFlow Print Server version 7 е разработен на базата на Xerox FreeFlow DocuSP. Подобренията спрямо предходния (FreeFlow Print Server version 6) се изразяват в: интуитивен графичен интерфейс, по-богати възможности за управление на технологичния процес, нови възможности свързани с безопасното предаване на данни както и поддръжка на протокола Ipv6.

В листата с нови опции за довършителна обработка и книговезване на системата Nuvera EA се открояват: термозалепващата система Xerox Tape Binder, позволяваща изработката на книги и ръководства с обем до 250 страници; Xerox Basic Finishing Module Direct Connect, благодарение на който системата може да шие брошури; разролващата система Lasermax Roll Systems DocuSheeter NV-R, която позволява използването на роли с диаметър до 1,27 метра; CEM DocuConverter и др.

Източник: prodtp.ru

Интернет портал за печатни технологии.