Xerox на drupa

1180
Xerox на drupa

Компанията има амбицията да помогне на печатниците да трансформират и разширят бизнеса си.

Xerox на drupa

 

Доставчиците на печатни услуги, които искат да разширят продуктовите си предложения и печалбата имат възможности за ръст в областта на цветния мастиленоструен печат, цифровото производство на опаковки и чрез инвестиция в решения за управление на работния процес.
Според InfoTrends:

  • Глобалното производство на печат чрез цветна инкджет технология се очаква да отбележи ръст от 23% до 2019.
  • Дигиталният печат на опаковки се очаква да нарасне с 22,5% до 2019.
  • Разширяването на възможностите за управление на работния процес с цел предлагане на нови услуги е най-популярната инициатива в тази сфера сред печатниците.

Xerox помага на печатниците да се възползват от ключови пазарни възможности с нови продуктови предложения и други иновативни решения на drupa 2016 в Дюселдорф. С темата „Нека работата лети“, Xerox планира да покаже как доставчиците на печат могат да се справят с най-големите предизвикателства, да развият бизнеса си и да работят по-добре като направят дейността си по-автоматизирана, интегрирана и продуктивна.

На щанда на компанията ще бъде показана гама от устройства за производствен печат, управление на работния процес и ресурси за бизнес развитие. Ще бъдат демонстрирани решения за различни области – директна поща, книги, печат на сметки и извлечения, маркетинг, снмки и опаковки. Посетителит еще научат как автоматизирани, интегрирани цялостни решения могат да помогнат в подсилването и трансформирането на дейността им.

„Осъзнаваме промяната, която настъпва на пазара за печат и сме се посветили на това да помогнем на клиентите си да се възползват от нея. Новите ни предложения ще им помогнат да открият нови бизнес възможности, да получат повече поръчки и да се ориентират с увереност в сред промените,“ каза Robert Stabler, старши вицепрезидент и генерален мениджър, Global Graphic Communications Business Group, Xerox.

Източник: пресинформация на Xerox
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.