Xerox показа пълната си техническа мощ на изложението On Demand

1198

От Xerox демонстрираха нови модели цветни дигитални производствени системи. Организираха се дискусии относно стратегиите за растеж в индустрията и др.

С основна цел да помогне на доставчиците на услуги в графичната индустрия да открият нови възможности за приходи, Корпорация Xerox представи последните си достижения в областта на дигиталните цветни технологии, инструменти за развитие на бизнеса и образователни семинари по време на най-голямото изложение за дигитален печат в Северна Америка – On Demand (20-22 април 2010, Филаделфия). Компанията направи също дебютно представяне на най-новите попълнения в своето дигитално цветно портфолио – Xerox Color 800/1000.

Цветните дигитални системи Xerox Color 800/1000 печатат съответно по 80 и 100 страници в минута, работят със сухо мастило и предлагат възможност за поставяне на допълнителен акцент върху изображения и текст за по-силно визуално въздействие. Новите машини произвеждат изображения при висока резолюция върху широк набор от хартии.

В рамките на изложението, Xerox представи също нов софтуер за бизнес развитие, който помага на доставчиците на печатни услуги да оптимизират ресурсите си и времето за изпълнение на поръчките. ProfitQuick® Direct Marketing ROI Planner, например, оценява ефективността на кампании за директен маркетинг на етап, в който печатът на материалите още не е започнал. ЕzBusiness Planner предлага адаптиран към нуждите на клиента пет годишен бизнес план. Xerox представи и нови инструменти за развитие на широкоформатния сегмент, които дават възможност за разработване на маркетинг план и за откриване на нови приложения за генериране на приходи.

По време на изложението, маркетинг експерти от Anderson Direct, Ducati Motorcycles, Dow Jones и Universal Studios обсъдиха по какъв начин печатът се вписва в актуалните тенденции в маркетинга.

Под формата на допълнителни дискусионни блокове бяха разгледани теми като въвеждане на нови стойностно-ориентирани модели за ценообразуване и успешни начини за използване на услугите Web-to-print. Бяха обсъдени и други актуални за индустрията теми като печат на променлива информация и директен маркетинг.

Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.