Xerox по време на drupa 2016

1329
Xerox по време на drupa 2016

На щанда на Xerox ще бъдат показани и новите мастиленоструйни дигитални печатни машини Xerox Brenva HD Production Inkjet Press и Xerox Trivor 2400 Inkjet Press.

 Xerox Trivor 2400 Inkjet Press

 

Компаниите от печатната индустрия, които търсят възможности за разширяване на своето продуктово портфолио и повишаване на оборота, имат възможност за растеж чрез иновативни приложения с добавена стойност, разнообразни технологии вкл. мастиленоструйна технология и решения за управление и оптимизация на работните процеси. Според прогнозите на InfoTrends:

  • Обемът на глобалния производствен мастилено-струен печат ще нарастне с 23% към 2019г.;
  • Дигиталният печат на приложения за опаковки ще нарастнe с 22.5% към 2019г.;
  • Използване на разширените възможности за управление на работните потоци с цел предлагане на нови услуги е ключова инициатива на компаниите от печатната индустрия;

В отговор на тенденциите на пазара, Xerox подпомага фирмите от печатаната индустрия да използват тези ключови пазарни възможности и предлага нови продукти, приложения и технологии, които ще бъдат представени по време на drupa 2016 в Дюселдорф, Германия. Под надслова “Let the Work Flow”, ще бъдат показани начините, които Xerox предлага на компаниите за посрещане на най-големите им предизвикателства, за придвижване на бизнеса напред и за по-качествена работа чрез автоматизация, интеграция в съществуващата работна среда, повишена производителност, средства за комуникация и криейтив.

На изложението ще бъдат предложени както нови производствени преси на Xerox, така и решения на компанията за управление на работните процеси, ресурси за бизнес развитие и мултиканален маркетинг като директен мейлинг, хибридна поща, каталози, книги, персонализирани маркетингови приложения, снимки и опаковки. На щанда на Xerox ще бъдат показани и новите мастиленоструйни дигитални печатни машини Xerox Brenva HD Production Inkjet Press и Xerox Trivor 2400 Inkjet Press.
 
Компания Xerox ще бъде представена на drupa, Hall 8B, Messe Düsseldorf от 31 май до 10 юни 2016г. По време на изложението ще бъдат отправени специални, атрактивни за клиентите предложения за технологии и програми за бизнес развитие.

За повече информация относно Xerox на drupa, посетете: www.xerox.com/drupa.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.