Xerox представи производствената дигитална печатна машина Color 8250

1156

Компаниите DMM, Inc. и MAR Graphics са първите, които ще се възползват от цветовата прецизност и скоростта на новия принтер за производствен печат Xerox Color 8250.

Xerox Color 8250

С помощта на 8250 двете компании ще могат да създават ценово ефективни транзакционни документи с отлично цветопредаване в новосъздалата се среда на растеж в различни сфери на печата.

  • DMM разчита на 8250 при създаването на висококачествени многоцветни транзакционни бизнес документи. Компанията, базирана в Мейн, САЩ, е избрала новата машина пред конкурентните системи заради ценовата й ефективност и качеството на изображенията.

Освен 8250, DMM използва и редица други устройства Xerox, включително Xerox iGen4®  Press, две преси Xerox iGen3® Digital Production Presses,  две Xerox Nuvera® 288 EA Perfecting Production Systems и четири Xerox DocuPrint® 115 печатни системи.

  • MAR Graphics е избрала 8250 заради възможностите на принтера за точно пресъздаване на цветовете. Компанията се намира в Илинойс, САЩ и работи с печатни дистрибутори на национално ниво, така че качеството е наистина важно за тях.

Освен Xerox 8250, MAR Graphics използват също Xerox iGen4 EXP и печатните системи Nuvera 288 и 144 от Xerox.

Xerox Color 8250

Източник: www.xerox.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.