Xerox представи цифровата преса DocuColor 8080

1581

Xerox показа най-новото допълнение към продуктовата си гама от производствени цифрови машини DocuColor 8080

DocuColor 8080
DocuColor 8080 предлага производителност от 80 страници в минута. Машината е предназначена за приложения като директни пощенски кампании, производство на брошури, маркетингови материали и календари. DocuColor 8080 може да печата на медии до 300 грама на квадратен метър. Тя използва тонер, който според Xerox предлага гладко матово усещане на маркетинговите материали, като така доближава качеството на офсетовия печат.

Най-новата преса на Xerox включва Automated Color Quality Suite (ACQS), който представлява набор софтуерни приложения, контролирани от вградения спектрофотометър на машината. Така управлението на цветовете е автоматизирано и изисква минимално внимание от страна на оператора.

Eric  Armour, президент на Graphic Communications Business Group, Xerox Corporation, каза: „Целта ни е да помогнем на клиентите си да изпълнят повече поръчки, да намалят разходите и да развият бизнеса си. DocuColor 8080 беше създаден с тази цел. Технологии като него позволяват на печатниците да увеличат възможностите си, да отговарят на изискванията на производството, да заздравят връзките си с клиентите и да увеличат печалбите си.”

Xerox предлагат и разнообразни довършителни опции за DocuColor 8080, които включват перфориране, подвързване със спирала и производство на брошури.

Източник: xerox.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.