Xerox представя нова серия light устройства за бърз и ефективен производствен печат

1516

Налични са довършителни възможности за производство на книги и учебници, обработване на фактури и месечни сметки, информационни бюлетини

Новата light серия на Xerox с производствени устройства – комбинираните копир/принтер Xerox D95/D110/D125 и принтерите D110/D125 осигуряват контрастен и висококачествен черно-бял печат, при забележителни скорост и ефективност.

Устройствата са създадени, за да отговорят на нуждите на интензивна печатна среда. Подходящи са за използване в образователни институции – за лесно производство на учебни програми, студентски ръководства, курсови работи и материали с меки корици. Софтуерът за архивиране и индексиране повишава значително продуктивността и помага на потребители в различни сфери, като юристи, застрахователи и здравни работници, да съхраняват своите документи в електронен вид, като едновременно гарантира тяхната автентичност, добавяйки уникален цифров код. Доставчиците на платени печатни услуги, рекламните и франчайзинговите компании могат да използват принтерите, за да отговорят на съвременните нужди, чрез предлагане на повече приложения и услуги – като месечни бюлетини, издаване на книги при поискване и персонализирани каталози.

Xerox D95/D110/D125 и принтерите D110/D125

Комбинираните модели копир-принтер са налични със скорост на печат до 95, 110 и 125 страници в минута, докато принтерите D110/D125 предлагат 110 и 125 страници в минута и са добро решение за транзакционен печат. Основните ползи за потребителите са:

Бърза и лесна употреба:

  • Копир-принтер моделите на Xerox имат стандартен еднопасов (single-pass) цветен скенер, с резолюция 2400 x 2400 dpi; Поддържат печат и съхранение на електронни документи на USB устройства;
  • Вграденият скенер обработва до 200 изображения в минута и се справя със сложни задачи в голям обем, благодарение на устройството за автоматично подаване с капацитет 250 страници.

Усъвършенствани инструменти за работа.

  • Интегрираният контролер е включен стандартно при комбинираните копир-принтери. Той осигурява мощно управление на работния процес чрез лесния за употреба сензорен екран. За тези, които търсят допълнителна производителност, са налични два сървъра по избор – Xerox FreeFlow® Print Server или Xerox EX Print Server, разработен от Fiery®.
  • Разширяемата интерфейс платформа на Xerox (EIP) позволява на потребителите да управляват работните процеси директно от сензорния екран на принтера.


Разнообразни довършителни операции

  • Широкият набор от довършителни възможности при копир-принтер устройствата – прегъване, зашиване, перфориране – придават на документите професионален завършек. Благодарение на Xerox Tape Binder, GBC® e-binder 200 и Plockmatic Pro30™ Booklet Maker, потребителите разполагат с разнообразни възможности за изработка на книжки, каталози и справочници.

„По-бързият скенер и опростеният графичен потребителски интерфейс ще направят тези продукти популярни в печатници с умерено натоварване, където лесната употреба и достъпната продуктивност са ключови“, каза Джим Хамилтън, директор на Info Trends.

Новите устройства на Xerox са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

Интернет портал за печатни технологии.