Xerox представя DocuMate 3115® – два мощни скенера в едно малко устройство

1805

Настолният скенер обработва бързо работни документи и документи за самоличност; превръща се в удобен преносим скенер, съвместим с PC и Mac®

Xerox DocuMate® 3115 e нов мобилен дуплексен цветен скенер с външен модул за подаване на хартия. Устройството е съвместимо с Windows® и Mac платформи. Xerox DocuMate 3115 предлага автоматично подаване на хартия за 20 страници и сканира със скорост 15 страници / 30 изображения в минута. Предният прорез за подаване на хартия приема документи с размери от плик за писма до А4, както и снимки, касови бележки и пластики (документи за самоличност).

„Представата за съвременен офис вече не се свързва с работа на бюро между четири стени. Документите най-често се приемат, там където потребителят се сблъска с тях за пръв път,” каза Джон Капурсо, вицепрезидент на отдел Маркетинг във Visioneer. “DocuMate 3115 е добре оборудван за обработване на широка гама бизнес приложения и притежава силни качества едновременно като мобилен и настолен скенер. Той е изключително полезен, предлага висока скорост на работа, автоматично подаване на хартия и продуктивен софтуерен пакет, който отговаря на изисквания на мобилно-ориентираните бизнес потребители.”
 

Интелигентна приспособимост

Базиран на технологията Visioneer OneTouch®, скенерът позволява на потребителите да сканират в желаната от тях дестинация натискайки един единствен бутон, който отстранява множеството обичайни стъпки за запаметяване на сканирани документи в популярните файлови формати. Visioneer OneTouch позволява на потребителите да сканират документите си в шест предварително зададени, изцяло подлежащи на настройка и промяна, дестинации. Това дава възможност за сканиране на документи с правилните настройки за резолюция, цвят, изрязване, формат на файла и впоследствие да бъдат доставени до всяко едно приложение, папка или устройство – всичко това с натискането на един бутон. Подбраният софтуер включва Nuance® PaperPort®, OmniPage Pro®, NewSoft Presto!® BizCard®, подобрена версия на TWAIN и драйвер WIA, както и Visioneer OneTouch с технология Kofax® VRSTM. DocuMate 3115 поддържа също и устройства на Mac с ExactScanTM, разработен от ExactCODETM GmbH, драйвер и приложение за улавяне на изображения, интегрирани в бутона за сканиране OneTouch, както и NewSoft Presto! PageManager®, десктоп инструмент за управление на документи.

Xerox DocuMate 3115 върви в пакет с външно устройство за подаване на хартия и е в наличност в партньорската мрежа на Xerox България. След известно време Xerox DocuMate 3115 ще бъде наличен и без външното устройство, което ще може да бъде закупено отделно. Конфигуриран за двуплатформен продукт, софтуерният пакет на Xerox DocuMate 3115 поддържа Windows 7, Vista, и XP, както и Mac OS X 10.4 и следващи версии, включително Snow Leopard.

Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.