XEROX ПРЕДСТАВЯ PHASER 7760

1914
XEROX ПРЕДСТАВЯ PHASER 7760
Spread the love

Xerox България пуска на пазара новия цветен принтер Xerox Phaser 7760 – разработен за професионални дизайнери и организации, които имат потребност от висококачествен цветен и бърз монохромен печат при средно натоварване.

Xerox Phaser 7760 предоставя на професионалните дизайнери
нови инструменти за управление на цвета

Компактния принтерът Phaser 7760, който заменя Phaser 7750, е един от най- бързите цветни лазерни принтери в своя клас, като качеството му на печат не отстъпва на професионалното оборудване, а от гледна точка на ежедневната работа той е един от най лесните за работа цветни принтери. Xerox Phaser 7760 предоставя на професионалните дизайнери нови инструменти за управление на цвета, подобрени характеристики на печат и стабилно високо качество на изображенията. Това позволява на клиентите да създават ярки пълноцветни документи, като новинарски бюлетини или брошури.

Xerox Phaser 7760 е първия в класа си цветен принтер, притежаващ стандартни характеристики автоматичен дуплексен печат, твърд диск с обем от 40 GB, мрежова платка и памет 1 GB с цел ефективна работа с големи файлове. Той отпечатва до 35 цветни страници в минута и 45 страници в черно-бял режим, което представлява най-високият показател в класа си. Скоростта на излизането на първия цветен отпечатък е 9 секунди. Машината позволява да се работи с широк избор на хартиени и други материали, с плътност до 255 г/м2. Освен това, Phaser 7760 дава подобрено качество на печата върху гланцова хартия, придава професионален вид на документи като рекламни листовки, знаци или поинтери.

Също така, принтерът има две опции на довършителни операции: изходна тава с голям капацитет, подшиване и перфориране, а също така и професионално устройство за изготвяне на брошури.

-XXX-XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукта на година. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия??? обединява 22 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти: Ралица Николова, PR Manager, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com

Биографична информация