Xerox продадоха над 300 дигитални системи по време на drupa 2012

1298

Щандът на Xerox на drupa 2012 беше посетен от повече от 100 000 души. Джеф Якобсън, който ръководи отдела за Графична комуникация на компанията, коментира наскоро завършилото изложение с думите: „Drupa е само началото. В бъдеще ние ще заздравим още повече връзките си с потребителите, ще им предоставим първокласни и надеждни технологии и услуги и ще спечелим правото да бъдем лидери в индустрията“.

Наред с демонстрирането на редица дигитални цветни и монохромни технологии, услуги и инструменти за бизнес развитие, равносметката за Xerox от drupa е:

  • Продажби на повече от 300 дигитални системи, решения за управление на работните потоци и довършителните работи, включително Xerox CiPress® 500 Production Inkjet System, новата дигитална печатна машина iGen™ 150 и дигиталните печатни машини Color 1000 и Xerox 700;
  • Реализиране по-голям от очаквания брой сключени договори и продажби;
  • 14 000 специфични запитвания относно решения на Xerox – два пъти повече от очакваните;
  • Споменаване в повече от 4 500 съобщения в социалните мрежи Twitter и Facebook.

Виртуалният шоурум на Xerox за drupa вече е достъпен и предлага видео колекция, уловила най-важните моменти от изложението, включително технологични презентации и успешни проекти на клиенти.

Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.