Xerox – производствени системи за печат с възможност за лизингово плащане от Райс

1859
Xerox – производствени системи за печат  с възможност за лизингово плащане от Райс

Райс, оторизиран сервизен и търговски партньор на Ксерокс България, предлага специални условия до края на годината при покупка на производствени машини за дигитален печат:

  • възможност за лизингово плащане на 6, 12 и 24 равни месечни вноски
  • при плащане наведнъж: специални цени за машините и цена на копие 

 

Предложението важи за следните три модели:

Versant 80

С Xerox Versant 80 можете да правите повече и да получите повече възможности за производство. Цветната преса се надстройва с различни модули и е проектирана да отговори на Вашите нужди, като предлага всичко необходимо, за да развиете бизнеса си. Цифровата преса съчетава офсет-качество с простота за надстройка и предлага автоматични функции, които помагат за постигането на перфектни резултати всеки път.

Параметри в резюме
Стандартна скорост – 80 стр/мин
Препоръчителен средномесечен обем – 80,000 стр / месец Сървър за управление
•    Xerox® EX 80 принтсървър Fiery®
•    Xerox® EX-i 80 принтсървър Fiery®
Видове медии: хромирани, без покритие, папки, пликове, синтетични хартии, текстурирани и декоративни картони, опаковъчен картон и комбинация от смесени типове

Вижте повече в сайта на Райс.

 

Xerox Color C60

Истински професионален мултифункционален принтер – печат, копиране, факс (опция) и сканиране, включително сканиране към компютър, USB или имейл, и мобилен печат Изключително качество на изображенията и лекота на използване. Високата продуктивност и множеството опции за довършителни операции правят Xerox Colour C60 подходящ както за специфични дизайнерски решения, така и за сериозни серийни натоварвания. Xerox Color C60 е достъпно гъвкаво решение за интензивна работа и изключително качество на продукцията.

Xerox Color C60 Ви осигурява: професионално качество на изображението, пълна автоматизация и контрол върху процесите, високо качество и разнообразие при довършителните процеси, увеличаване на продуктивността във всяка среда, гъвкавост и производителност, многостранно приложение, бързина – печат веднага и при поискване, създаване на висококачествен продукт като съдържание и изработка, скорост и производство на медийни продукти с изключителен цвят, икономически обосновано решение – оптимизирано и адаптирано за нуждите на компанията.

Вижте повече на сайта на Райс.

 

Xerox D95A

Цифрова монохромна производствена система, модел Xerox D95A попада в производствения клас на най-бързите цифрови печатащи системи. D95A е система, която печата върху форматирана хартия А3 и А4 с възможности за двустранен печат като се използва висока разделителна способност от 2400 x 2400 dpi. Машината работи с голямо разнообразие от медии с грамаж от 52 гр/м2 до 253 гр/м2 и поддържа най-разпространените формати – Adobe PostScript Level 3, PDF, PCL 6, PCL 5c, HPGL, HPGL2, TIFF, ESC-P. Системата поддържа VIPP – инструмент на Xerox за работа с променлива информация.
Системата е изградена на модулен принцип – конфигурира се съобразно клиентските нужди. Поддържа jdf за съвместимост с разнообразни inline финишинг решения. Възможно е генерирането на баркодове и OCR шрифтове за разпознаване от други външни устройства.

Вижте повече в сайта на Райс.

 

Източник: Райс

За контакти:  1680 София

ул. Невестина скала 18 /партер/

тел.: 0700 17 507 , е-mail: marketing@rais.bg 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.