Xerox пусна опция за автоматичен превод на документи

1190
Xerox пусна опция за автоматичен превод на документи
Spread the love

Xerox пусна нова вградена услуга за превод на документи в част от своите машини. Тя е достъпна при мултифункционалните принтери с функция ConnectKey, като в случая дори не е нужно да въвеждате текста, който искате да преведете.

inline_306_/images/2016/03/xerox2_4ouq.JPG

Единствено трябва да сканирате оригиналния документ и машината автоматично ще го принтира в един от 37-те достъпни езика.

В случай, че не разполагат с мултифункционално устройство на Xerox от този тип, има разработено и приложение за iOS и Андроид, което може да бъде използвано. Тогава е нужно да сканирате документа, след което в рамките на минута получавате преведената версия. Възможна е и работа в интернет платформа, където изображенията могат да бъдат качени в JPEG, PDF и други формати. Разбира се преводът е машинен, като в онлайн решението може да изберете опцията за човешки базиран превод. Въпреки всичко, това би спестило доста време в офиса при определени условия.

Представител на Xerox повдигна завесата и разкри цената на услугата. Всеки потребител получава правото безплатно да преведе 30 страници в рамките на 30 дни, след което е необходима регистрация. След изтичане на тестовия период ще бъде необходимо да заплатите 10$ за 10 страници машинен превод. В случай, че държите на човешки преводач, цената е 10 цента на дума.

Източник: engadget.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.