Xerox се раздели на Conduent и Xerox

1544
Xerox се раздели на Conduent и Xerox

Xerox обяви имената на двете компании, на които ще се раздели – тази, която се занимава с печат и управление на документи запазва името Xerox, а частта, с дейност „аутсорсинг на бизнес процеси,“ ще се нарича Conduent.

Conduent  xerox

 

Conduent
Името Conduent е вдъхновено от опита на компанията в създаването на връзка между потребителите и техните партньори и клиенти в области като обслужване на клиенти, транспорт и логистика, здравни услуги и интернет технологии. Името отразява позицията на компанията да си партнира с бизнеси и правителства, като осигурява решения, които удовлетворяват клиенти, пациенти, пътници и служители.

„Conduent ще започне нова глава като самостоятелна компания с име, което отразява жизненоважните бизнес услуги, които извършваме всеки ден,“ коментира Ursula Burns, изпълнителен директор на Conduent. „Conduent е в добра позиция благодарение на силното си наследство. Като лидер в услугите за бизнеса и ще запази ценностите и новаторската култура, многообразието и единството на Xerox.“

С приблизително 7 милиарда долара оборот за 2015 и 96000 служители е компания от ранга Fortune 500 с голям опит в разнообразни бизнес процеси, анализи и автоматизация.Разнообразните възможности на Conduent въздействат на милиони животи, включително на две трети от всички осигурени пациенти в САЩ, и повече от половината потребители на мобилни телефони в САЩ. Компанията държи вторият най-голям дял в аутсорсинга на бизнес процеси.

Източник: news.xerox.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.