Xerox снабдява американския флот с офисно оборудване

939

В продължение на своето дългогодишно пратньорство с Xerox американският флот сключи десетгодишен договор на стойност $94 млн. с компанията за бордно документално оборудване за нуждите на флота в целия свят.

  Xerox американският флот

Флотът ще разчита на Xerox за инсталация, обучения и консумативи на мултифункционални принтери (MFP) и производствени машини.

18 техници на Xerox ще бъдат разположени на плавателните съдове, за да организират управлението на документи и да съдействат на екипажа на борда.
 
„Отговарянето на нуждите на американския флот е отговорност, която приемаме изключително сериозно и ще вложим в това целия си професионализъм и отговорно отношение,“ каза Кевин Уорън, президент US Client Operations в Xerox. „Комбинацията от технологии, услуги и поддръжка от Xerox позволява на организации с всякакъв размер да улеснят печатната си работа, като им позволява да се концентрират върху основните цели на своя бизнес.“
 
Основни заслуги при избора на Xerox има засилената сигурност на офисните устройства за компанията. Мултифункционалните принтери са оборудвани с Xerox Secure Print, който изисква личен идентификационен номер от потребителите при опит да отпечатат даден документ. На предния панел пък е разположено поле за PIN код, който също така защитава функциите на устройството.
 
Употребата на борда на МФП ще улесни работните процеси, като сканираните файлове автоматично ще се споделят през email или на USB флаш памет за истинска мобилност.
 
Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.