Xerox спечели пет MUST SEE EMS награди за 2016

1743
Xerox спечели пет MUST SEE EMS награди за 2016

Производствената мастиленструйна печатна система Xerox Brenva HD и мастиленоструен принтер за директен печат на 3D обекти са носители на награди MUST SEE ‘EMS

Xerox Direct to Object Inkjet Printer XMPieРешенията на Xerox за автоматизация на производството и персонализация също бяха отличени – награди получиха и FreeFlow Core 5.0, FreeFlow Digital Publisher и кампаниите по заявка на. Годишните награди MUST SEE ‘EMS отличават нови продукти, представени на Graph Expo. Наградените продукти на Xerox са:

Производствената система Brenva HD
Brenva HD е листова инкджет печатна система с висока производителност и ниски разходи. Тя осигурява нови възможности за печатниците за печат на сметки и извлечения, рекламни материали, малки тиражи директна поща и книги.

Мастиленоструен печат върху триизмерни предмети
Това е ново решение, което позволява на потребителите да печатат както върху малки обекти като капачки за бутилки, така и върху големи предмети като предпазни каски, което премахва нуждата от лепене на етикети за много приложения в търговията и производството. Машината може да печата до 10 цвята с разделителна способност от 1200 dpi, със скорост до 30 предмета в час.

FreeFlow Core 5.0
FreeFlow Core 5.0е интелигентно облачно решение за автоматизация и оптимизиране на предпечатния процес. FreeFlow предлага интерфейс с влачене и пускане, който позволява на всеки потребител да създава уникален работен процес за печат, който съответства на нуждите му.

FreeFlow Digital Publisher
FreeFlow Digital Publisher е многоканална издателска платформа, която автоматизира печатното производство и едновременно с това създава онлайн и мобилни версии на същото съдържание за гледане на смартфони и таблети, на базата на унифициран работен процес.

Кампании по заявка с XMPie
Кампаниите по заявка на XMPie позволяват лесно създаване, персонализиране, повторно използване на мултиканални кампании.

На снимката: Xerox Direct to Object Inkjet Printer

Повече за наградите MUST SEE ‘EMS

Източник: пресинформация на Xerox
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.