Xerox с три награди от Buyers Laboratory

1103

Отличените продукти са WorkCentre 7855 за „Изключително МФУ от 51 до 60стр/мин.“ ConnectKey Share to Cloud за „Изключителни постижения в иновациите“ и Mobile Print Cloud, който получи награда за „Изключително решение за мобилен печат за малкия бизнес“.

xeroxДва от продуктите спечелиха признание от наградите на BLI за Лято 2013. Mobile Print Cloud 1 от Xerox е удостоен с награда BLI “Pick” за „Изключително решение за мобилен печат за малкия бизнес“. Решението, базирано на облачните услуги, не изисква сървърен софтуер на място, което силно намалява пречките за навлизане на пазара на бюджетни предприятия от малкия бизнес, както и на такива, които не разполагат развита IT инфраструктура.

„Xerox Mobile Print Cloud е отлично решение за мобилен печат, което предлага най-лесната инсталация на такъв тип решение, която сме срещали в тази категория“, споделиха от BLI, „То осигурява удобство и гъвкавост с интуитивна Web-базирана администрация и съвместимост с устройства от различни производители – значително предимство пред самостоятелните OEM приложения за мобилен печат, които работят само с определени устройства.“

Втората награда бе присъдена на Xerox ConnectKey Share to Cloud 1, който е признат с отличие за „Изключителни постижения в иновациите“, заради уникалните си възможности за улавяне, обработка и доставка на документи. ConnectKey Share to Cloud дава на професионалистите възможност да сканират документи с помощта на МФУ, да определят настройки за сканиране и желания изходен формат и да доставят файловете до e-mail или някоя от седемте поддържани облачни услуги за съхранение Google Drive, Google Docs, Evernote, Dropbox, Microsoft Office 365, SharePoint Online и Salesforce.com.

„Присъждането на BLI “Pick“ награди на две от новите ни решения е признание за отдадеността на Xerox към потребителите, които търсят безпроблемна интеграция на продукти и решения, както и начини да се възползват от силата на облачните услуги,“ каза Сидхарта Батачаря, глобален маркетинг мениджър за Офис продукти и решения, Xerox Office and Solutions Business Group. „За нас е чест, че Buyers Lab е избрала нашите решения за това специално признание!“

Третата награда, която Xerox получи от Buyers Lab е присъдена на WorkCentre 7855 за „Изключително 51-до-60стр/мин. МФУ“, заради високата му надеждност и леснота за употреба, редом с останалите му преимущества. Допълнителни плюсове на модела са двупосочните му печатни драйвери, които осигуряват детайлна информация за статуса на хартията и тонера, както и за процеса на работа при текущи задачи.

Източник: xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.