Xerox 6204 бързо и икономично произвежда планове и чертежи

2200
Xerox 6204 бързо и икономично произвежда планове и чертежи

За да отговори на нарастващото пазарно търсене на цифров широкоформатен печат, Xerox представя най-новото си решение Xerox 6204 – черно-бяло устройство за печат, сканиране и копиране.

Устройството е насочено както към копирни центрове, така и към архитектурни, инженерни и строителни компании. Корпорацията за първи път представи новия си продукт на „Graphics of the Americas” – първото голямо изложения в печатната индустрия за 2006 г.
Моделът Xerox 6204 е един от най-бързите в класа си и е предназначен за производство на инженерни планове, топографски и въздушни карти, машинни и архитектурни чертежи. Идеален е за потребители, които се пренасочват от аналогов към цифров печат, както и за тези, които за първи път навлизат в областта на широкоформатния печат.
“Цифровите широкоформатни принтери стават все по-лесни за употреба, по-малки и по-икономични – споделя Валетр Желязков, Продуктов мениджър в Xerox България. Най-новият модел, който представяме позволява на компаниите да получат пълното предимство на този вид печат с минимум инвестиции”.
Устройството Xerox 6204 се предлага в три разновидности: – принтер, принтер-копир и принтер-копир-мрежов скенер. Скенерът на моделът Xerox 6204 принтер – копир е най-бързият в класа си, сканирайки 600 точки на инч, с 3 инча на секунда. За разлика от конкурентните продукти, системата позволява лесно сканиране в мрежа.
Като допълнение, Xerox 6204 включва още няколко предимства:

  • Бързина. Един от най-бързите продукти на пазара на цифровите черно-бели широкоформатни принтери. Той печата четири изображения формат А1- на минута като печатът може да бъде ускорен до пет А1 на минута без да се налага замяна на оборудването. Малко на брой конкурентни системи могат да дадат тази скорост. Потребителят може да надстрои своята система и добавяйки втора ролка за хартия.
  • Качество на изображенията. Xerox 6204 печати документи с широчина от 297 мм до 914 мм с резолюция от 600 x 600 точки на инч.
  • Гъвкавост. Машината заема по-малка площ от конкурентните модели, защото скенерът е монтиран върху принтера и не е необходима директна връзка с персонален компютър. Устройството може да се постави на сантиметри от стената, тъй като хартиите се подават от предната му страна – това спестява значително работно пространство. Сензорният екран го прави лесен за управление за най-различни потребители. Подходящ е както за работата в бизнес компании, така и в правителствени организации и образователни институции.
  • Интегрираност на работния процес. Вграденият процесор за контрол на печата, който управлява файловете за печат и ги пренасочва към принтера, позволява лесно интегриране към съществуващата работна среда, както и евентуалните бъдещи промени в работния процес.

Заедно с новия продукт Xerox предлага на клиентите си избор от общо пет цифрови черно-бели широкоформатни устройства за печат: Xerox 6204, Xerox 510, Xerox 721, Xerox 6030 и 6050.
-XXX-

XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукта на година. Създадената през 2004 г. дивизия «XEROX Евразия» обединява 22 държави – включително Русия, страните-членки на ОНД, Балтийските и Азиатските държави, страните от Кавказ и Източна Европа. Централата на «XEROX Евразия» се намира в Москва, а регионалните офиси на компанията се разполагат в Алма-Ата, Букурещ, Владивосток, Екатерининбург, Киев, Минск, Новосибирск, Рига, Санкт-Петербург, София и Тюмен. Всяко едно от регионалните представителства на компанията разполага има ресурса да осигури пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на « XEROX Евразия» включва повече от 1000 големи партньори и реселери. Системата на следпродажбеното обслужване включва над 500 сервизни центрове. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и активности може да се намери на сайтовете – www.xerox.ru и www.xerox.com.

Интернет портал за печатни технологии.