Xerox Color 550/560 – ценово-ефективно решение при къси тиражи

2327
Xerox Color 550/560 – ценово-ефективно решение при къси тиражи

Xerox България и Адком представят нова цветна печатаща система по време на изложението Принтком тази седмица. Машината се предлага в две конфигурации, които са подходящи за всяка печатна среда и дават на потребителите повече гъвкавост и свобода да произвеждат широка гама дигитални пълноцветни приложения.

Xerox Color 550/560 е ефективен избор за принт студиа, малки печатници,  рекламни агенции и дизайнерски студиа. Основното предназначение на машината е да произвежда приложения, вариращи от маркетинг материали и специализирани фотографски албуми до административни документи и PowerPoint презентации. Скоростта на печат на Xerox Color 550 е 50 цветни страници в минута, съответно 55 черно-бели, а при Xerox Color 560 – 60 цветни и 65 черно-бели страници в минута. Дигиталната система е ценово-ефективна при къси тиражи и се предлага с програма за пълно сервизно обслужване (FSMA) на Xerox България.

„Новото ни решение е базирано на най-търсените показатели на дигиталния печат и може да бъде интегрирано във всяка печатна среда,” каза Светослав Григоров, Value Office Marketing Manager, Xerox Eurasia International Group. „Xerox Color 550/560 е перфектен за доставчици на печатни услуги, които откликват бързо на търсенето на високостойностни дигитални приложения.”

Ключовите характеристики на Xerox Color 550/560 включват:

  • Емулсионно-агрегиран тонер с ниска температура на изпичане (low-melt EA toner) за производство на материали, наподобяващи офсетна продукция, с отчетлив текст и висококачествени графични изображения;
  • Резолюция 2400 х 2400 dpi;
  • Опции за линеен финишинг – подвързване, перфориране, прегъване и изработване на брошури;
  • Високотехнологични инструменти за контрол на цвета и оптимизирана  производителност с Xerox FreeFlow® Digital Workflow Collection;
  • Богат избор на мощни RIP станции – Xerox, EFI Fiery® или Creo.

Производителността е осигурена благодарение на на следните функции, допълващи основното предназначение на машината – да печата:

  • сканиране, копиране и изпращане на факс с висока скорост – цветно и монохромно;
  • съхранение и организиране на документите чрез автоматизирано проследяване и доставяне;
  • настройване на печатния драйвер в икономичен режим;
  • едновременно изпълнение на няколко различни задачи;
  • опростен процес на запаметяване, редактиране, управление и съхранение на документите с линейни решения на Xerox от рода на Xerox Scan to PC Desktop®.

На изложението в Пловдив (13-16 април 2011, палата 11, щанд М1) ще бъде представена конфигурацията Xerox Color 550.

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.
Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.

Адком е специализирана в предлагането на решения в различни области: дигитален печат, довършителни операции, управление на цвета, дизайн и предпечат, широкоформатен печат, вътрешна и външна реклама, печат и апликация на текстил, опаковки и други.

През май 2011 Адком чества 20 години от основаването си и поглеждайки назад, равносметката показва: изграден опитен екип от сертифицирани специалисти, дълъг списък с повече от 2500 клиента, трайни официални отношения с повече от 20 производители на световни марки и не на последно място повече от 20 награди за постигнати резултати и пазарно поведение.
Адком е бизнес партньор на Xerox от 11 години и се е специализирала в производствени и други машини за график-арт приложения.
Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.adcom.bg

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communications, Xerox Bulgaria, тел: 460 69 20, valentin.mitev@xerox.com Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Лада Василева, Директор продажби, Адком, тел. 02/8181 081, l_vassileva@adcom.bg

Биографична информация