Xerox DC 5000

3900
Xerox DC 5000

Новата машина DC5000 на Ксерокс бе представена по нестандартен и оригинален начин в зала 4 на НДК. Вместо традиционна презентация, колегите от Ксерокс предпочетоха открита дискусия със своите клиенти, в които да обсъдят най-важните предимства на машината.

Водещите лица в дискусията бяха три независим страни, които познават отлично принципите на дигиталния печат, както и работата с DC5000 Модератор на дискусията беше Пламен Давидов, като представител на независимото онлайн издание за полиграфия www.prepressbg.com. Другите двама участници бяха Людмил Кръстев, сервизен инженер в Ксерокс и настоящ клиент в лицето на Сидер Сидеров /Зебра/, който работи с машината и познава най-добре работата й в действие.

Дискусията се оказа интересна и полезна, а активна страна бяха и поканените гости, които задаваха въпроси и търсеха решение дори на казуси, с които са се сблъскали в практиката си. Щипка сол в събитието бяха графитите, които бяха специално изрисувани докато течеше дискусията. Неофициалната част продължи със стилен коктейл, а всеки желаещ можеше да види машината в действие и да проследи печат в реално време.

Xerox DC 5000 е първата от този модел продадена в България и можете да се възползвате от възможностите и във фирма Зебра.

От тук можете да изтеглите и презентацията в ppt файл

Откриване: Огнян Киряков (управител на Ксерокс България)

Откриване: Огнян Киряков и Пламен Давидов (модератор на дискусията)

Участници: (от ляво на дясно)Огнян Киряков,  Пламен Давидов, Сидер Сидеров, Людмил Кръстев.

DC 5000 в целия си блясък!

DC 5000 отблизо

Г-н Сидеров споделя практически опит с дигиталния печат.

Зала 4 на НДК беше препълнена.

Група DUC рисуваха графити по време на дискусията.

Източник: ПрепрессБГ

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.