Xerox – DocuColor 5000

2090
Xerox – DocuColor 5000

Новата цветна цифрова печатна система от Xerox – точното решение за полиграфически предприятия със среден обем продукция

Xerox България стартира на пазара нова цифрова преса DocuColor® 5000 със скорост на печат 50 цветни страници в минута. Xerox DocuColor® 5000 е печатна система, разработена за предприятия със средни обеми на натоварване, които имат повишени изисквания към функционалните възможности на машината и качеството на печата.

Системата е оптимизирано решение като производителност и цена и разкрива нови възможности в сегмента на печатниците със среден обем продукция. Xerox DocuColor 5000 предлага константно качество и надеждност, а също и възможност да се работи с широк набор медии, типични за високият клас индустриални машини.

Xerox DocuColor 5000 обезпечава 2400 x 2400 dpi резолюция на печат чрез 32-лъчева лазерна технология. Безкомпромисно качество, което Xerox въвежда като стандарт за цветните производствени машини.

DocuColor 5000 е с възможности за изготвяне на разнообразна полиграфическа продукция като брошури, плакати, листовки за директна поща, етикети и други разнообразни пълноцветни рекламни материали.

Xerox DocuColor 5000 е стандартно снабдена с устройство за подаване на хартия с голям капацитет – 4000 листа, но опционално има възможност за допълнителна, което увеличава общия капацитет на 8000 листа.

Системата позволява in-line довършителни процеси – устройство за подреждане на отпечатъците и устройство за сгъване и броширане.
Интуитивен “user friendly” потребителски интерфейс прави работата с DocuColor 5000 много лесна. Системата позволява гъвкаво управление и възможност за създаване на работни профили по медии.

Чрез възможността за избор на високофункционален цветен сървър Creo или EFI, DocuColor 5000 може много лесно да се интегрира към съществуващия работен процес. Контролерите са снабдени с професионални инструменти за управление на цвят и задание.

Освен това полиграфите уверено могат да използват набор от софтуерни програми Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection – решения за производствения процес, които автоматизират операции и позволяват създаването на удобни решения. Като допълнение към съществуващите цветни контролери скоро Xerox ще предложи и нов цветен сървър Xerox FreeFlow® DocuSP®.

За Xerox:
XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукта на година. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 22 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

Източник: Ксерокс – България

Интернет портал за печатни технологии.