Xerox DocuMate 5445 и DocuMate 5460 са малки по размери скенери, които разполагат с огромна мощ

965

Сканират разнообразие от документи, в това число дълги, къси, дебели и тънки листа, DocuMate® 5445 и 5460 значително повишават ефикасността в офиса.

Xerox DocuMate 5445 и DocuMate 5460

Вижте основните предимства на моделите:

Надежден механизъм за снабдяване с хартия
Изключително характеристика на DocuMate 5445/5460 е механизмът за снабдяване с хартия. Той позволява независимо въртене на ролките наляво и надясно, като така предотвратява намачкването на документите при сканиране. В допълнение към това активната двойна предпазна ролка обръща въртенето в момента, в който водещият документ напуска мястото за снабдяване с хартия, като така предотвартява повторното излизане на закачени един за друг документи. Въпреки това има случаи, в които сканирането не бива да се прекъсва дори при наличието на повторно излизане, например при сканиране на пликове и документи с прилепващи бележки. Когато DocuMate 5445/5460 спре работа при някой от тези документи, сканирането лесно се възстановява с натискането на един бутон.

Visioneer® OneTouch
OneTouch е лесна за използване услуга, която свързва DocuMate® 5445/5460 с редица настройки за сканиране и подобрява изключително работния процес, така че с едно докосване документът автоматично се сканира в имейл, Microsoft® Word файл или в някоя от многото cloud дестинации.

Visioneer® DriverPLUS
DriverPLUS е ново поколение драйвер технология, базирана на TWAIN™ 2.1, с подобрени характеристики и голяма надеждност както за потребителите, така и за системните интегратори. DriverPLUS комбинира свойствата на напреднал 32- и 64-битов Windows®, базиран на TWAIN, драйвъри WIA, както и на нов оптимизиран софтуер за отчетливост на изображенията и изтъчен потребителски интерфейс.

Nuance OmniPage® Pro
Nuance® OmniPage Pro осигурява прецизно OCR и форматно задържане, като бързо превръща сканираните документи във форматиран текст, готов за редактиране. След това той може да бъде използван във всяка програма за  обработка на текст, публикуване на десктопа или в мрежата.

Nuance PaperPort®
Милиони професионалисти разчитат на PaperPort за спестяване на време и пари при превръщането на хартиени документи в лесни за откриване дигитални такива. PaperPort комбинира ефикасното управление на документи, удобството на отличното им сканиране и предимството да се създават PDF файлове, като по този начин извежда професионализма на всяка организацията на ново ниво.

PDF конвертор
PDF конверторът Nuance е отличен бизнес избор за PDF софтуер. Той комбинира в себе си голяма функционалност, отлично поддържане на Microsoft Office®,  вградена интелигентност, DMS интеграция и удобство при изпозлване и осигурява всичко необходимо за създаване, ковертиране, редактиране, събиране и безопасно споделяне на PDF файлове за повишена продуктивност, засилено сътрудничество и подобрена мобилност.

Наличност
Xerox DocuMate® 5445/5460 са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

Интернет портал за печатни технологии.