Xerox Phaser® 6140 – оптималното решение за ценово-чувствителните малки компании

1709

Управление на цвета, симулации по PANTONE® и тонер характерен за производственитецветни системи.

Висококачественият цветен печат вече е достъпен за ценово-чувствителните малки компании и работни групи, след като Xerox България пусна на пазара цветния лазерен принтер Phaser® 6140.

Phaser 6140 печата с живи цветове, благодарение на съчетанието между резолюция на изображението от 600x600x4 dpi с eмулсионно-агрегирания (EAHG) тонер, който гарантира отпечатването на ясен, отчетлив текст и еднороден цвят. EAHG тонерът е типичен пример на иновативна технология, първоначално предназначена за производствения клас цветни системи на Xerox, която е внедрена и в малките офисни устройства. Набор от инструменти като Adobe® PostScript® 3™, одобрени от PANTONE® цветни симулации и технологии на Xerox за цветни корекции, осигуряват по-лесно управление на цвета и придават професионален външен вид на цветните документи.

„Малкият бюджет не означава непременно, че жертваме доброто впечатление, което оставяме с нашите документи”, каза Светослав Григоров, продуктов мениджър в Xerox България. „Phaser 6140 предлага великолепни цветове и перфектно функциониране на приемлива цена.”
С капацитет от 250 листа(максимален формат на медията 216 x 356 mm) и скорост на цветен печат до 18 страници в минута и на черно-бял – до 20 страници в минута, Phaser 6140 помага на малките офиси да произвеждат бързо и надеждно висококачествени документи. Компактните размери на принтера са идеални за офиси с ограничено пространство.

За да увеличи производителността на служителите, Phaser 6140 включва също:

  • предварително зареден тонер, който помага на потребителите да използват машината моментално след включването й. Датчици на предния панел на устройството показват дали има достатъчно тонер за изпълнение на обемни задачи;
  • функции по избор като автоматичен двустранен печат, допълнителна тава за 250 листа и безжичен мрежов адаптер, който позволява на потребителите да поръчат конфигурация, според своите нужди;
  • Run Black функция, при която принтерът продължава да работи само с черен тонер, дори и когато цветният трябва да бъде сменен, осигурявайки непрекъсната работа на устройството. Принтерът автоматично разпознава и прескача празни страници, което ускорява печатния процес и редуцира загубата на хартия до 50 процента;
  • Съвместимост с множество операционни системи включително  Microsoft 7 и Mac OS X 10.6.

Phaser 6140 има сертификат ENERGY STAR® за намалено потребление на  електроенергия. Новият принтер има допълнителни функции включващи вградена тонер система, която произвежда 80 процента по-малко отпадъци, в сравнение с подобни лазерни принтери на конкуренцията и N-up печат, който дава възможност на потребителите да принтират съдържанието на няколко листа върху една страница.

Xerox Phaser 6140

Според официалната страница на Xerox, Phaser™ 6140 струва $399 без допълнителните опции.

Източник: www.xerox.bg

Интернет портал за печатни технологии.