XMPie на drupa 2012

1562

XMPie представя нови разработки, които ще позволят на маркетолозите и печатниците да създават по-ефективни и интригуващи кампании.

XMPie®, компания на Xerox, ще представи новите си усъвършенствани софтуерни продукти на drupa 2012, които са фокусирани върху ефективното ангажиране на настоящи и потенциални потребители чрез персонализирана комуникация. Щандът на XMPie ще представи иновации в управлението на индивидуализираната комуникация (ICM), видео персонализация, Web-to-print и маркетинг при поискване, както и водещи решения на компанията за печат на променливи данни, персонализирани дигитални медии и интегрирана 1:1 кросмедийна комуникация.

„Дори и при такъв прилив на информация и нови комуникационни канали, на които сме свидетели в днешната динамична дигитална среда, чрез уместна комуникация през няколко канала, все още е възможно да се достигне ефективно до потребителите и да се изградят продължителни, персонални бизнес отношения с тях ”, казва Джъди Берлин, Глобален маркетинг мениджър в XMPie. „На нашия щанд на drupa ще разкрием много нови и вълнуващи възможности за персонализирана комуникация и ще покажем на посетителите как да се справят с маркетинговите предизвикателства, чрез решенията, които им предлагаме.

На щанда на XMPie, експерти от компанията ще демонстрират в реално време възможностите на софтуерни продукти за печат на променливи данни, включително десктоп решения като uDirect® и серията сървърни решения PersonalEffect® за персонализиран печат и интегрирана кросмедийна комуникация. Новаторски настроените потребители и партньори на XMPie ще споделят на място своя опит и добрите практики от техния бизнес.

Други нови продукти, които ще бъдат представени:

  • uStore® 6.0 за Web-to-print платформи и маркетинг портали, с нови възможности за обработка на документи, изпратени от потребители на портала и с много по-добър контрол на отчетността;
  • Революционното ново ICM решение на XMPie за планиране, изграждане, преглед и измерване на кросмедийни маркетингови кампании;
  • Програмата uDirect Video за персонализация на видео материали, базирана на Adobe® After Effects®.

Източник: www.xerox.bg

XMPie
Полезни връзки
За коментари и отзиви от събития, посетете www.facebook.com/xmpie, www.twitter.com/xmpie, blog.xmpie.com, или www.youtube.com/xmpie.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.