Изложението COPI’S бележи засилен международен интерес

1204
Изложението COPI’S бележи засилен международен интерес

Засилен интерес за участие и посещение на събитието се наблюдава от компании от Полша, Сърбия, Македония и Гърция.

 

Шестото издание на специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S, което ще се проведе в Интер Експо Център в София от 2 до 4 октомври 2017 г., отбелязва значителен международен интерес.

 

Посетителите ще имат възможността да видят машини, технологии и рекламни продукти, чиито премиери бяха показани на най-големите европейски панаири през първото полугодие на 2017 г. На изложението ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния и 3D печата, промоционалните продукти, рекламното обслужване, рекламната фотография, производство на рекламно-информационни елементи, софтуер за печат и управление на бизнес процесите и други. 

 

С всяко свое издание международното изложение привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона, като през 2016 г. COPI’S отбелязва 20% увеличение на посетителите спрямо предишната година.

Повече информация на www.copi-s.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.