Копирни центрове Дигитал представиха най-новата си дигитална машина Xerox 770 Digital Color Press

4766

Заедно с доставчика на оборудването Адком, домакините отбелязаха закупуването на новата машина в Морското казино в Бургас.

Дигитал са на пазара от 1998 година. Започват като малък копирен център и се развиват до верига от студия, които предлагат реклама, дигитален печат, външна реклама и довършителни услуги. 

Xerox 770 Digital Color Press  е още едно допълнение към богатия им машинен парк. Покупката на новото оборудване беше отбелязана със стилно парти в навечерието на July Morning за клиенти и партньори.

Дизайнът и организацията на партито бяха заслуга на доставчика Адком и Сфера дизайн, които организираха не само интериора, но и всички игри и забавления за гостите.

В нашия сайт PrintIdea.info ще ви покажем персонализираните подаръци за гостите. След края на партито купонът продължи на Бургаския плаж в очакване на July Morning.

Дигитал са от малкото фирми, които макар и в условия на икономическа криза, инвестират в оборудване и предлагат нови услуги на клиентите си.

Възможностите на Xerox 770 Digital Color Press са подходящи за изработката на брошури, каталози, книги, ръководства, картички с променливи данни, пряка пощенска реклама, специални фотопродукти и др.

Това, което не знаете за организацията на Дигитал, е доброто разпределение на мениджмънта – компанията се управлява от четирима съдружници, всеки от които отговаря за едно от направленията на бизнеса. Дигитал са от малкото фирми в региона, при които ни направи впечатление, че потокът от клиенти не спира и не ги чухме да се оплакват от липсата на работа.  С новата дигитална машина мениджърите планират не само да увеличат капацитета на производството си, но и да увеличат разнообразието от  печатни продукти, които могат да предложат. Добро впечатление ни направи и младия и добре обучен екип на копирните центрове.

екипът на флат дигитал

Ето и къде можете да намерите Дигитал:
Тел/Факс: +359 56 81 65 46
Мобилен: +359 894 44 01 40
Skype: digital-flat
E-mail: digital_flat@abv.bg
Web: www.digital-bg.eu

Адрес на офиса:
гр. Бургас
бул. Стефан Стамболов 15
/до Апелативен съд – Бургас/
„Флат” ООД

Материала написа: Десислава Тодорова
www.printguide.info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.