НЕОН.БГ изгради R&D отдел

2029
НЕОН.БГ изгради R&D отдел

НЕОН.БГ е компания с голям опит в изработката на всякакъв вид външна и вътрешна реклама, която насочва основни усилия в развиването на собствен R&D отдел.

R&D (Research and development) екипът е съставен от специалисти на компанията, които са отдадени на създаването на цялостни инженерни решения в областта на 3D моделиране, в  промишлеността , инженеринг и прототипиране. До края на годината ще бъдат включени и студенти от Технически Университет София и Лесотехнически Университет.

„Потенциалът в предлагането на инженерни решения  и прототипиране на собствени продукти е голям“, казва Георги Трайков управител на НЕОН.БГ. „Инвестираме в техника, която ни дава възможност да предлагаме на клиентите цялостни решения“

Сред най-новите инвестиции на компанията са нов абкант AMADA HG1003, с 11 оси на управление и 3D софтуер базиран на Solid Works, нова система за заваряване с капацитивен импулс STUD WELD и електросъпротивително заваряване SPOT welding, режещи рутери на немския производител HARMUTH CNC. А до 25 октомври плазменото рязане на метали ще бъде заменено с мощен и прецизен  FIBER LASER, с 4KW пикова мощност.

 

AMADA HD1003

На снимката: AMADA HG1003

Някои от последните проекти реализирани от НЕОН.БГ са собствена разработка на специализирана транспортна количка за плоски листови материали с подем 1200 kg, снабдена с множество защити за оператора. Машини за вакуумно формоване на PVC, ABS и PETg  за серийно производство на детайли в областта на машиностроенето, медицината, автомобилостроенето и рекламата.

Повече за НЕОН.БГ
гр. София
бул. Шипченски проход № 63,
сграда Завод електроника
Тел.: 0878/ 178 178
Тел.: 0878/ 250 018
www.neon.bg

Профил на НЕОН.БГ в каталога Полиграфия Инфо

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.