Новата БГ оферта

7065

Електронната система за запитвания за оферти www.bgoferta.com стартира с изцяло обновен дизайн и нови функционалности.

Ако желаете да си поръчате визитки, брошури, рекламни материали, книги и всякакви печатни материали, които ви хрумнат, можете да използвате www.bgoferta.com, за да получите най-добрата оферта.

Не е необходимо да търсите кой, къде, какво прави и след това да звъните с молба за оферта. Пускате едно запитване с параметрите на желания продукт и получавате оферти, от които да изберете най-добрата.

Накратко, сайтът осъществява връзката между крайния клиент и изпълнителя. Изпращането на запитване за оферта е безплатно, а изпълнителят, който желае да го получи запитването, присъства в системата чрез платен абонамент.

бг оферта с нов дизайн

В момента в системата участват 66 фирми изпълнители. Всяка фирма може да заяви до 20 категории, в които да участва. Най-честите запитвания за оферти са за: офсетов печат, дигитален, широкоформатен, печат на книги, дизайн и предпечат. Разбира се, изпълнители, които предлагат например бродерия, експонация на CTP, калибрация на монитори и всякакъв вид полиграфически услуги, също имат място в БГ оферта.

Предимствата за фирмите изпълнители:
Не е необходимо да търсите сами клиента и да го убеждавате да ползва услугите Ви. Чрез системата получавате клиент, който вече Ви е избрал като потенциален партньор и желае да получи оферта за Вашите услуги. Осъществяването на контакта зависи изцяло от Вас и конкурентността на офертата, която давате. Нашата работа е да осъществим контакта, останалото е Ваша работа, която Вие знаете как най-добре да свършите.

Предимства за клиентите, които изпращат запитване:
Попълвате в свободен текст параметрите на продукта, който желаете да отпечатате. Избирате от кого желаете да получите оферта и… избирате най-добрата оферта, от всички, които ще получите. Не е нужно да издирвате контакти, да звъните и да разговаряте с всеки отделно.

Нови функционалности

Потребителски интерфейс
Вече всеки клиент получава потребителски интерфейс, чрез който управлява сам акаунта си и всички постъпили запитвания.
Всяко запитване за оферта се получава по имейл, а в системата се пази пълнен архив.

потребителски профил

Избор на категории
Фирмата изпълнител може да избере присъствие в 20 категории. По време на абонамента може да ги променя, ако добави нови продукти и услуги към фирменото си портфолио.

категории в бг оферта

Клиентът може сам да подновява абонамента в системата.
Доскоро всеки изтичащ абонамент трябваше да бъде подновяван от нас. Дни преди изтичането му прозвънявахме клиента, за да му напомним, клиентът решаваше дали и за какъв срок да поднови участието си, след това изпращахме проформа фактура и акаунтът продължаваше. Сега си улеснихме работата и спестихме телефонни разговори на клиента. При желание за продължение на участието в www.bgoferta.com, клиентът избира срока в потребителския си интерфейс. Ако не желае – системата спира акаунта автоматично. 

цените и срокове

В момента сайтът работи под бета версия. Клиенти и потребители тестват системата и ни докладват за бъгове. Ако забележите, че нещо не работи коректно, ще ви бъдем благодарни да ни сигназилирате.  

Екипът на Полиграфия инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.