Печатното издание Polygraphy Info 2014 е вече в разпространение

2055
Печатното издание Polygraphy Info 2014 е вече в разпространение

Изданието отново показва модерни технологии в индустрията и възможностите на активните български фирми.

Най-атрактивното нововъведение в новия брой е добавената реалност (Augment Reality)

 

Polygraphy Info 2014

 

Тази година каталогът изглежда като куфар за инструменти с дръжка. Причината за това е очевидна – каталогът съдържа много полезна информация, систематизирана в удобна и лесна за употреба форма. Каталогът от години е източник на ценна информация, идеи и вдъхновение за фирмите и професионалистите от бранша. Той е удобно за използване полезно допълнение към онлайн каталога polygraphy.info. За пръв път в изданието за 2014 са включени интересни и полезни статии, насочени към фирмите в графичната индустрия.

Благодарение на силния интерес, тази година тиражът на изданието е увеличен от 500 на 750 бр, от които 500 достигат до предварително избрана аудитория. 

Традиционно Polygraphy Info е нещо много повече от справочник – той съдържа полезна информация и удобни индекси, но е преди всичко демонстрация на възможностите и потенциала на графичната индустрия. Изданието за 2014 е уникално, защото прави и нещо повече – добавя интерактивни възможности към печатното издания със създадената за него добавена реалност.

През следващите седмици ще ви представим рекламодателите в изданието, новите вложки и технологиите използвани за създаване на Polygraphy Info 2014.

 

Изданието се предлага за продажба онлайн тук. 

 

Polygraphy Info 2014

 

Polygraphy Info 2014

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.