Полиграфия Инфо е вицешампион в CHAMPIONSHIP на Английска Неделна Лига

2372
Полиграфия Инфо е вицешампион в CHAMPIONSHIP на Английска Неделна Лига

Футболният отбор на Полиграфия Инфо спечели сребърните медали в оспорвано първенство, организирано от Българска Асоциация Мини Футбол.

В последния кръг, в директен сблъсък за второто място Полиграфия Инфо победи заслужено с 4:1 отбора на ING. Това остави отбора недостижим на второто място и само на три точки от първия.

Второто място дава възможност на отбора да се класира директно в най-горната PREMIER LEAGUE на Английска Неделна Лига.
През изминалата една година, всяка седмица състезателите браниха името на отбора и го изведоха до престижното отличие. 

От последния полусезон „Полиграфистите“ са и с нови екипи JOMA брандирани със специализирания сайт за подбор на персонал и обучения DOTBRAIN.EU.

Ето и всички взели участие в общо 34 мача.

 

Футболен отбор Полиграфия Инфо 2016

На снимката: I ред седнали, от ляво на дясно, Александър Дамянов (Сашето), Добрин Иванов (Додо), Анастас Лазаров (Наско), Кристиян Димитров (Девятката), Ивайло Йорданов (Пифа).  II ред прави, от ляво на дясно Красимир Любомиров (Краси), Цветан Шишков (Цеци), Андрей Стоименов (Андро), Калин Киревски, Божидар Николов (Бобо), Илиян Брадваров.

 

Футболен отбор Полиграфия Инфо 2016

На снимката: I ред седнали, от ляво на дясно, Станимир Таков (Станбето), Добромир Иванов (Черната перла), Божидар Николов (Бобо), Добрин Иванов (Додо). II ред прави, от ляво на дясно, Антон Христов (Тони), Кристиян Димитров (Девятката), Калин Киревски, Любомир Стоилков (Любо), Мартин Атанасов (Марто).

В мачовете се включиха още: Бисер Тошев, Асен Калоянов и Пламен Давидов като президент на отбора.

Написа: Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.