Представиха официално картовите принтери Datacard в България

1871

По време на организирания от фирма Комитекс Ден на отворените врати бяха демострирани възможностите на трансферни и ретрансферни принтери на Datacard.

Събитието бе проведено при по-голям от очаквания от организаторите интерес.

Специалисти от Datacard разказаха за предлаганите от тях продукти, за пазарния дял на фирмата и приложение на техните картови принтери в различни сегменти на производството и услугите. Посетителите имаха възможността да тестват двата модела  картови принтери SD260, SD360 с директен печат и SR200, SR300 с ретрансферна технология на печат, както и да сравнят техните възможности с пробно отпечатани пластмасови карти.

SD360                СР200
на снимката: SD360                                               на снимката: SR200

По време на Ден на отворените врати стана ясно, че Datacard ще разчитат на Комитекс за продажбата и сервизирането на предлаганите от тях картови принтери.

Всеки участник освен подаръци от Комитекс имаше възможност сам да си отпечата на картов принтер и ваучер на стойност 500 лв, който може даизползва при закупуването на картов принтер Datacard до 18.05.2013.  

Представител на Printguide.info успя да разгледа по време на Ден на отворените врати и картовия център на Комитекс, който е напълно оборудван да предлага редица услуги като печат и персонализация на карти, пликоване и картов мейлинг, дизайн на карти и други допълнителни услуги.

Източник: Принтгайд

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.