Първата офсетова печатна машина в България с технология ANICOLOR

4658

В Неопринт заработи петцветният Heidelberg SX 52-5+Ll с ANICOLOR мастилен апарат и допълнителна лакираща секция.

аниколор

Иновативната за страната печатна машина вече изпълнява поръчки от няколко седмици. Ето някои от съществените предимства на ANICOLOR технологията пред конвенционалния офсет:

  • Много малко макулатури. Според производителя броят на макулатурите може да достигне до 5 листа, което се отразява на цената на крайния продукт.
  • Равномерно разпределяне на мастилото, което гарантира абсолютна еднаквост на печата при плътни фонове, фаши, фолиа. Липса на райета, сенки и др. дефекти, характерни за конвенционалния офсетов печат.
  • Повторяемост на цветовете по време на тираж и при следващи ретиражи.
  • Технологията е ценово ефективна дори при малки тиражи до 150 бр.
  • Без влияние на човешкия фактор. Мечтата на всеки специалист по предпечат или дизайнер, работата му да не зависи от печатаря, основно заради липса на контрол на намастиляването и равномерността на печата.

мастило аниколорхайделберг

Моделът Heidelberg SX 52-5+L ще даде съществено предимство на Неопринт при предлагането на безкомпромисно качество на печат и конкурентна цена, от което най-доволни ще останат клиентите на фирмата.

хайделберг аниколор

Повече за технологията ANICOLOR можете да прочетете тук: printguide.info

Освен безконкурентното високо качество на печат, Неопринт предлагат на своите клиенти атрактивната услуга лентикулярен печат и пълен набор от довършителни процеси за завършен вид на продукцията.

Източник: Принтгайд

Интернет портал за печатни технологии.