Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 22.06.2016

1763
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 22.06.2016

Тази седмица приоритет в търсенето е на специалисти предпечатна подготовка, ситопечатари, помощник печатари и ножари.

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Специалист предпечат опаковки
За длъжността е необходим специалист и не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Необходимо е добро ниво на английски език. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.

Резач на прав нож
Стартовото заплащане е 1000 лв. Не се работи на смени и на добра локация с достъпен транспорт. Извънредния труд се заплаща допълнително.

Помощник печатар на листова офсетова машина
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Не се изисква стаж по специалността. Първоначално заплащане 750лв. Длъжността е подходяща ако искате да се развивате в областта на печата, а нямате опит. Вижте още тук.

Оператор на широкоформатна машина
Работа е за кандидати с или без опит. От кандидата се изисква да работи на всички видове широкоформатни машини като плотери, ламинатори и широкоформатни принтери. Заплащането се формира според опита натрупан до момента. На тази длъжност работните места са повече от една. Препоръчвам работата както за желаещи да се развиват в тази област, така и за специалисти.

Ситопечатар на автоматичен карусел
Работата е за гр. Пловдив. От кандидата се изисква опит и самостоятелна работа на автоматичния карусел. Изисква се бързина на работа. За кандидати, които не са от Пловдив се осигурява квартира за сметка на работодателя.

Графичен дизайнер
Сред задълженията на служителя за тази длъжност са дизайн и оформление на печатни продукти като листовки, брошури, книги, каталози и мн. др, и директна работа с клиенти. Необходимо е портфолио при кандидатстването. Основен критерий за кандидата са възможностите му в областта на дизайна(подготовката за печат се извършва от друг отдел). 

Всички актуални 35 обяви вижте тук.

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Специалист предпечат и оператор на дигитална машина
Кандидатът се справи много добре в теста за предпечат и в познаването на печатните процеси(дигитален и офсетов печат). Основно опитът му е в проверка на клиентски файлове и работа на дигитална машина. Работи бързо, с много добри познания в Adobe Illustrator, познава терминологията и изискванията за подготовка на файлове за печат.

Технолог и акаунт
Кандидатът се справи много добре в тестовете свързани с познания на офсетовата технология за печат, тясноформатната дигитална технология за печат и довършителни процеси. Има опит като печатар и технолог офсетов печат. Търси работа като технолог или акаунт в офсетова или дигитална печатница.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с отлични резултати в тестовете ни за предпечатна подготовка. Има опит в работата и поддръжката на web-to-print решения в дигитални печатници.

Dotbrain може да предложи и успешно преминали тестовете печатари офсетов печат с опит и желание да работят на половин и цялоформатни четири, пет и шестцветни офсетови машини. 
Изброените кандидати търсят работа в София.

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръча www.dotbrain.eu кликнете тук: www.dotbrain.eu

 

обяви за работа 22.06.2016

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 36
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 51
Преминали тестовете ни: 189
Можем да ви препоръчаме: 25 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 188
Регистрирани потребители: 548

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.