Търсещи работа в печата и рекламата

1874
Търсещи работа в печата и рекламата

Dotbrain предлага специално подбрани, преминали тестове кандидати за различни позиции в печата и рекламното производство.

Можете да разгледате ежедневно обновяваната информация за тях на този линк: www.dotbrain.eu/bg/job-seekers
 
Ето основна информация за някои от кандидатите:

Технолог
Кандидатът е с завършено висше образование по Полиграфия с отличие. Натрупал е опит от година и половина като акаунт и технолог в компания занимаваща се с опаковки. Търси работа като технолог.

Офсетов печатар
Кандидатът е с голям опит като офсетов печатар на различни машини, половин и цялоформатни. Има много добър резултат на тестовете на Дотбрейн за офсетови печатари. С полиграфическо образование.

Сервизен техник
Кандидатът е със средно техническо образование. Силната част му е електрониката, занимавал се е с проектиране. Има няколко месечен опит в две фирми занимаващи се с търговия на режещи и печатащи широкоформатни машини. Преминал обучение на Графтек.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с натрупан опит като специалист предпечат и дизайн на периодични издания и опаковки. Владее много добре италиански език. Има добър резултат на тестовете на Дотбрейн.

Специалист предпечатна подготовка и дизайн
Кандидатът е с много добър резултат на тестовете на Дотбрейн, владее страниране, ретуш и предпечат, изготвяне на графична концепция/проект, дизайн. Има натрупан опит в печатница. Ниво на английски В2.

Акаунт или търговец
Кандидатът е с двегодишен трудов стаж в област изискваща, комуникация по имейл и телефон с клиенти. Има натрупан сериозен опит и в студени телефонни обаждания. Има отлична диплома (средно образование) в областта на полиграфията, но няма опит в рекламна агенция или печатница. Търси фирма, в която да започне като младши акаунт или търговец.

Оператор книговезки машини и печатар
Кандидатът е с 10 годишен стаж натрупан в печатници като офсетов печатар, резач на нож, оператор и настройчик на машина за лепене на картонени опаковки, биндер и др книговезки машини. Търси работа в центъра или западната част на София.

Оператор ламиниращи и книговезки машини
Кандидатът е с натрупан опит на различни книговезки и ламиниращи машини. Има опит и в работата с режещи плотери. Търси работа в западните части на София.

Акаунт и търговец
Кандидатът е натрупан опит в организацията на поръчките към производство, логистика и контакти с доставчици. Освен добър английски език и комуникация с клиенти в чужбина, кандидатът има основни познания в предпечатната подготовка.

Специалист предпечатна подготовка опаковки
Кандидатът е с опит в подготовката за печат на всякакъв вид опаковки, картонени, метални и гъвкави. Освен подготовката за печат, сред задълженията му са били присъствие по време на печат и одобрение на продукцията.

Офсетов печатар
Кандидатът е с натрупан опит като офсетов печатар на офсетови машини Heidelberg и manroland. Работи на смени.

Пълният списък е тук.

Кандидатите за работа могат да открият и свободни позиции за работа на този линк: www.dotbrain.eu/bg/employers

Услугите, които предлага Dotbrain.eu за кандидатите за работа са напълно безплатни.

 

търсещи работа в печат и рекламата

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu 
Харесайте и фейсбук групата на Dotbrain тук: www.facebook.com/Dotbrain.eu

Текста написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.