Ново издание на ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD

387
Ново издание на ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD

ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARDАнталис, водещият европейски дистрибутор на медии за широкоформатен печат, обявява новото издание на конкурса Antalis International Design Award. Конкурсът цели да разшири границите на въображението с безкрайна гама от възможности за създаване на персонализирани пространства.

Първите две издания на конкурса Antalis Interior Design Award през 2017 г. и 2019 г. бяха истински успех, събирайки близо 800 изпратени проекта от повече от 29 държави, 61 000 посетители на уебсайта на Antalis Interior Design Award и значителна видимост в медиите и социалните мрежи.

До 31 януари 2023 г. интериорни дизайнери, архитекти и всички креативни хора са поканени да представят своите проекти за пространство, като използват поне един продукт, закупен от Анталис. След това най-красивите проекти ще бъдат представени пред международно жури с широка популярност в света на интериорния дизайн.

Смелостта и креативността в основата на Antalis Interior Design Award
Истинска витрина за креативността, този конкурс отново има за цел да бъде предпочитаната платформа за насърчаване на смелостта и креативността чрез проекти от цяла Европа и извън нея. Това състезание е насочено предимно към креативни умове, които желаят да дадат воля на своята артистична чувствителност.

  • Реализирани проекти

Конкурсът ще награди най-добрите реализирани или текущи проекти от края на предишното издание (1 февруари 2020 г.) до края на конкурса (31 януари 2023 г.). Професионалисти (архитекти, дизайнери, печатари, рекламодатели) могат да се състезават в една или повече от следните пет категории: Hospitality, Retail, Office, Home и Public building

  • Три специални награди

Antalis Design Award се стреми да насърчи креативността, използвайки различни продукти, които отразяват текущите тенденции. По този начин състезанието добави три нови награди: „Специална награда за интериорен филм“ и „Специална награда за филми за декор на витрини“. Кандидатите, използващи декоративните залепващи фолиа на Coala за стени или прозорци, също ще отговарят на условията за една или и двете от тези награди. Освен това, за да отговори на нарастващото пазарно търсене на устойчиви алтернативи и рециклируеми материали, Анталис предлага и зелени решения. Кандидатите, които желаят да се състезават за „Специалната награда за устойчиво развитие“, могат да използват един от екологичните продукти с повече от две звезди в Green Star System на Анталис.

    • 2 награди за оригинален модел (pattern)

Отворена за всички креативни хора (илюстратори и дизайнери, визуални художници, студенти по графични изкуства…), наградата за оригинален шаблон ще бъде присъдена на двама победители. На всеки победител ще бъде предложено отпечатването на техния оригинален шаблон върху носител Coala по техен избор, който ще материализира тяхното творение.

    • 3D проект по зададен модел

За професионалисти и студенти, които нямат завършен или текущ проект за изпращане, Анталис предоставя 3D модел, който те могат да преоткрият с решения от гамата Coala.
За новото издание на конкурсът, моделът е на закусвалня и може да се изтегли тук.

12-те победители ще бъдат обявени през март 2023 г. и ще получат своите статуетки на престижна церемония по награждаването, на която ще бъдат поканени на 30 март в Париж. Те ще получат обширно медийно отразяване, както и видимост в галерията на конкурса, сайтовете на Анталис, социалните медии и на международни търговски изложения и събития в Европа и извън нея.

Лесна и бърза регистрация
Проектите се изпращат онлайн на Antalis Interior Design Award.com до 31 януари 2023 г. Всички валидирани кандидатури ще се появят в Галерията, предлагайки по-голяма видимост на участниците по време на конкурса.

Агнес Лафарж, маркетинг мениджър на Visual Communication Group в Анталис, казва: „С това трето издание на Antalis Interior Design Award ние искаме да поставим нашия опит в услуга на създаването и иновациите, особено благодарение на нашата гама Coala, която перфектно отговаря на тенденциите в индустрията и позволява на нашите клиенти да създават уникални персонализирани интериори. В допълнение, международното измерение на това състезание предлага смесица от различни артистични усещания, като същевременно обединява множество дизайнерски концепции.“

Марката Coala от Анталис предлага богат избор от продукти за интериорен дизайн

Самозалепващи се фолио, тапети, текстил и платна, магнитни и феритни филми… Coala предлага широка гама от продукти, които да обслужват въображението на архитекти и интериорни дизайнери.

 

Antalis Interior Design Award

 

Antalis Interior Design Award

 

Журито на Antalis Interior Design Award 2022

Всички проекти, ще бъдат оценявани от международно жури от доказани имена в интериорния дизайн. Можете да разгледате имената на журито тук.

 

Повече информация: Анталис България

 

Вижте още публикации за Antalis Interior Design Awards

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.