Полупрозрачна хартия с бариерни свойства

932
Полупрозрачна хартия с бариерни свойства

Производителят на хартия Arjowiggins пусна на пазара Sylvicta – полупрозрачна бариерна хартия, която е рециклируема, компостируема, разградима и произведена от възобновяеми суровини.

 

хартия с бариерни свойства

 

Хартията Sylvicta е подходяща за производство на различни гъвкави опаковки, като алтернатива на полимерните материали. От пликове за сухи плодове и ядки, пликове за твърд сапун, чували за храна за домашни любимци, опаковки за шоколад, до опаковки за масло или маргарин.

 

хартия с бариерни свойства

 

Едно от предимствата на Sylvicta е, че притежава високи бариерни свойства, без да се налага тя да бъде обработвана допълнително с химикали. Материалът защитава опакованите продукти от кислорода, външните миризми, минералните масла и мазнини. Освен това хартията преминава през всички конвекциониращи и преобразуващи линии, и може да бъде залепвана, облагородявана с топъл печат и релеф, и разбира се отпечатана на офсетов, дълбок и флексопечат. Sylvicta може да бъде ламинирана (каширана) с метализирани фолиа или покрита топли и студени ламинати.

 

хартия с бариерни свойства

 

Хартията има FSC и PEFC сертификати и се произвежда от възобновяеми суровини. Sylvicta е материал, който е биоразградим и подлежи вторична преработка.

Източник: sylvicta.arjowiggins.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.