By Surprise показаха новата си колекция еко корпоративни подаръци

187
By Surprise показаха новата си колекция еко корпоративни подаръци

На лятно парти и коктейли във Fabrica 126 домакините представиха колекцията на производителя XD Connects. Всички представени продукти са произведени по устойчив начин и от рециклирани материали. Текстилните продукти (тениски, шапки, чанти, раници, чадъри, плажни кърпи и др.), смарт джаджите (зарядни устройства, слушалки, кабели и др.), чаши, термоси, съдове – всичко в колекцията е произведено с мисъл за опазване на околната среда.

 

 

 

Като известен производител на корпоративни подаръци, XD Connects приема сериозно ангажимента си към околната среда. Те създават екологичните си продукти през 2021 г., за да ограничат използването на материали на базата на изкопаеми горива до минимум и вместо това използват рециклирани или възобновяеми материали, които са с отговорен произход. Използването на материали, които създават по-малко въздействие върху околната среда, означава, че рециклират отпадъците, пестят природни ресурси и намаляват вредните емисии при разработването на продукти. Тези усилия водят до стилни подаръци с по-нисък въглероден отпечатък.

 

XD Connects

 

Уникалното за текстилните продукти на XD Connects е, че проследяват пътя на материалите и измерват въглеродния отпечатък, който е оставен при производството и транспортирането им. Потребителите могат да се информират за това, като сканират етикета на всеки продукт, който са закупили. Вижте видеото.


 

Голямо впечатление от колекцията на XD Connects  ни направиха собствените им разработки на раници, които се отличават с модерен дизайн и най-висок клас материали и качество. Богатата им колекция включва текстилни продукти и функционални електронни джаджи (смарт часовници, фенерчета, лазерни ролетки, зарядни устройства и др.). Ако получите за подарък такъв брандиран сувенир, ви гарантираме, че ще го използвате с удоволствие.

 

За повече информация за продуктите и тяхното брандиране, свържете се с екипа на By Surprise.

гр. София
1233, ул. „Сливен” №21
Тел./Факс: 02/ 954 93 31
Тел./Факс: 02/ 951 67 68
sales@by-surprise.com
www.by-surprise.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.