CITO по време на drupa

218
CITO по време на drupa

Tърговското изложение drupa ще се проведе отново от 28 май до 7 юни 2024 г, след като изминаха почти 8 години от последното издание през 2016 година. Със сигурност това ще бъде едно от най-важните събития за нашата индустрия.

CITO няма да има самостоятелен щанд по време на drupa, но ще бъде като съизложител на щанда на BOBST, особено когато става въпрос за продуктите FormLine и High Performance Tooling. CITO ще бъде и съизложител и на щанда на PrintConcept Grafische Maschinen GmbH, заедно с Duo-Technik GmbH, където ще покажат основно гамата почистващи препарати за флексопечат CITOCLYN.

 

 

Напомняме на читателите, че Bobst придоби контролния пакет на CITO-System през 2020 година и притежават 51 процента от германската компания, която е производител на консумативи за фирмите изработващи щанцоващи инструменти за опаковъчната и рекламната промишленост.

Консумативи на CITO-System за производство на щанцформи можете да намерите в представителя им за България – фирма Полистор.

За CITO
CITO е индустриална компания с повече от 100 години техническо ноу-хау в областта на печата и преработката на хартия. Производител е на консумативи за фирмите изработващи щанцоващи инструменти за опаковъчната и рекламната промишленост

За Полистор
Полистор предлага доставка на пластини за офсетов печат – конвенционални, термални, виолетови и пластини за флексо печат /фотополимери/; офсетови, флексо, УВ мастила и лакове /включително за хранителни опаковки/; лепила; книговезка тел; книговезки платна /винил/; тел за кашони; инструменти за щанцоване; профилни гуми; канални бигове; самозалепващи ленти и клишепласт; химия – почистващи средства, добавки, изопропилов алкохол и др.; гумени платна; графични филми; надпечатни лакове за дигитален печат; шлаух; монтажно фолио; калибрирани подложки; резервни части и консумативи за офсетови машини; лакови форми; резци за книговезки ножове и подложки и др.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.