CNC решения от MultiCam – вижте портфолиото на компанията

292
CNC решения от MultiCam – вижте портфолиото на компанията

Основана през 1989 г., MultiCam обслужва световната производствена индустрия вече повече от 30 години, доставяйки висококачествени продукти, произведени в Америка, използвайки американска стомана, компоненти и хора.

MultiCamMultiCam е доставила до сега над 14 500 машини, всяка от които е направена по поръчка и е произведена да издържа. MultiCam доставя иновативни, CNC решения за рязане за множество индустрии и приложения, вариращи от изработване на знаци до цифрови довършителни операции от аерокосмическа промишленост до автомобилостроене, обработка на ламарина до метални плочи, от твърда дървесина до производство на шкафове, термоформовъчно рязане при обработката на пластмаси. MultiCam предоставя поддръжка на своите глобални клиенти, използвайки мрежа от експерти по продажби, услуги и процесни приложения, включително в 60 локации по целия свят с 20 технологични центъра в Северна Америка. Продуктовото портфолио на MultiCam включва CNC рутери, цифрови режещи маси, лазер, плазма и машини за рязане с водна струя.

През август 2021 г. MultiCam Inc. беше придобита от Kongsberg Precision Cutting Systems. Kongsberg Precision Cutting Systems („Kongsberg PCS“) предоставя най-стабилните и надеждни решения за цифрово рязане на пазарите на опаковки, рекламни знаци и дисплеи по целия свят. Центъра за научноизследователска и развойна дейност на компанията се намира в Конгсберг, Норвегия, където е основана през 1965 година. Всички PCS решения на Kongsberg се произвеждат в Бърно, Чехия. Глобалният централен офис и центърът за демонстрации са в Гент, Белгия, със седалище в Северна Америка в Дейтън, Охайо.

Kongsberg Precision Cutting Systems е собственост на OpenGate Capital, компания за частни капиталови инвестиции със седалище в Лос Анджелис, Калифорния, с европейски офис в Париж и инвестиции на пет континента.

ПРОДУКТОВО ПОРТФОЛИО

MultiCam проектира, произвежда, продава и поддържа голямо разнообразие от CNC решения. Продуктовото портфолио включва:

3-осни рутери
Независимо от вида на рязането, което трябва да направите, MultiCam има модел CNC рутер, който перфектно приляга на нуждите ви. С повторяемост от само 1/1000 от инча, получавате точен разрез всеки път. Всеки MultiCam рутер идва с адаптивни опции за различни нужди на приложението. Серията 5000 ви позволява да режете най-големите парчета, докато Apex 5R, 3R и 1R се предлагат в най-често срещаните стандартни размери за всяко производствено съоръжение (типично 2 х 3 метра, но се предлагат както в по-малки, така и в по-големи размери). Различните серии се вписват в широка гама от материали, която включва дебели промишлени пластмаси, цветни метали, дървени продукти и много съвременни материали като фибростъкло, облицовка и втвърдени въглеродни влакна.

Multicam Apex

 

MultiCam Apex 1R & 3R надхвърля възможностите в широк спектър от приложения: за рекламни знаци, 3D дърворезба и продукти от алуминий, като същевременно добавя аксесоари за автоматична смяна на фрезери и осцилиращи и други ножове като разширяват възможностите на приложения за печат и рязане на уплътнения, акустични и на изолационни плоскости. Големият, тежкотоварен формат на таблицата с по-висока мощност, скорости на рязане и бързи скорости на преминаване на Apex 5R се вписват перфектно в морското и космическото производство, производството на дебел алуминий и всяка операция на процеса на големи листове. Всички рутери са заредени с патентован и лесен за използване софтуер на MultiCam, така че ще бъде лесно да започнете да режете с изключителна точност веднага.

3-осни плазмени машини
Дали сте голям бизнес, малък магазин или плоизводство, MultiCam има CNC маса за плазмено рязане за вас. Имаме правилните плазмени решения за всички бюджети, големи и малки. Всяка CNC плазма се предлага с редица персонализируеми опции, така че да можете да получите точно това, от което се нуждаете. Плазмените маси на MultiCam са произведени със сертифицирано оборудване за лазерно калибриране, така че можете да разчитате на прецизност и качество.

Multicam1

 

Тежките стоманени рамки осигуряват издръжливост и стабилност за постоянно точно рязане. За различните плазмени решения базата данни съхранява по няколко параметъра, включително скорост на подаване, забавяне на пиърсинга, височина на пробиване и много други, така че не е нужно да губите време за програмиране на настройки при превключване на материали. Всички плазмени маси с ЦПУ са подкрепени от репутацията на MultiCam за невероятно обслужване на клиентите и винаги можете да намерите помощта, от която се нуждаете.

3-осни водоструйни маси
Независимо от размера на вашия бизнес, MultiCam има решение за водна струя за вас. Разполагамт с правилната CNC машина за всички бюджети, големи и малки. Всяка машина с ЦПУ се предлага с редица персонализируеми опции, така че да можете да получите точно това, от което се нуждаете. Нямате голям бюджет, но трябва да направите много точни срязове за аерокосмически, автомобилни, морски, каменоделски или общи обработки на метали.

Multicam2

 

Различните серии CNC Waterjet могат да бъдат решението, което търсите. Те са проектирани за точно рязане на голямо разнообразие от материали при различни скорости. И разбира се, тъй като режете с вода, получавате отличен завършек без ръб, повреден от прекомерна топлина

Лазери Решения за рязане
За различните бизнес, MultiCam има подходяща лазерна режеща машина, като предлага такива, базирани на CO2 или Fiber технология. Всяка машина с ЦПУ лазер се предлага с редица персонализируеми опции, така че да можете да получите точно това, от което се нуждаете. Машините на Multicam с ЦПУ са произведени със сертифицирано оборудване за лазерно калибриране, така че можете да разчитате на прецизност и качество.
С лазер от запечатани метални тръби (опции с мощност: 170W, 250W, 450W и 1100W) можете да режете за различни приложения голямо разнообразие от материали като: плексиглас, керамика, покрити метали, плат, фибростъкло, кожа, меламин, хартии & картони и др.

Multicam3

 

Цифрови довършителни системи за рязане с нож
Серията CELERO предлага мощно рязане, за да се справи с високоскоростните съвременни принтери
Серията Celero на MultiCam е следващото поколение цифрови системи за плоско рязане, тъй като те предлагат една от най-бързите скорости на рязане с нож в индустрията. Тези усъвършенствани системи за плоско рязане осигуряват на крайните потребители несравними възможности за рязане както за твърди, така и за гъвкави субстрати. Със своето точно и плавно движение, сериите Celero е лесно за използване решение за рязане + рутер както за малки, така и за големи предприятия. Моделите от различните серии Celero достигат скорости на рязане до 200 метра/минута при размери между 152 х 305 см и 320 х 399 см

CNC софтуерни решения
MultiCam е специализирана в продажбите и системите за рязане с ЦПУ машини с най-висока стойност и осъзнава, че опростеното програмиране увеличава производителността.

coreo logo

Coreo е стабилна CAD / CAM платформа, която красноречиво отвежда потребителя от арт дизайна чак до завършеното изпълнение на задачите. Крайните потребители могат да рационализират процесите на работния процес, за да осигурят бързо и ефективно качествено рязане. Металообработващите машини на MultiCam са оборудвани със системния софтуер Coreo с разширени функции, за да се сведат до минимум грешките, които могат да бъдат избегнати и да увеличи производителността и скоростта. Вие получавате

  • Всичко за настройка и управление на машините от един CNC софтуер
  • Бързи и лесни инструмени
  • Импортиране, път на инструмента, гнездене и изход
  • Изпълнение на машинни файлове и получаване на подробни отчети
  • Опционално добавяне на софтуер за проектиране

За повече информация относно CNC решения от MultiCam попитайте Адком.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.