От 29 септември до 1 октомври: COPIS събира сектора на рекламата и печатните технологии

413
От 29 септември до 1 октомври: COPIS събира сектора на рекламата и печатните технологии

На живо и при спазване на минимална дистанция от 1.5 метра, форумът ще се проведе паралелно с Международните хранителни изложения в Интер Експо Център.

При стриктно спазване на мерките, въведени от здравните власти, в среда на много иновации и професионална съпътстваща програма. Така ще изглежда 9-ото издание на българското изложение за реклама и печат COPIS, което за първи път ще протече в колаборация с хранително-вкусовия сектор. След 1-годишно прекъсване заради пандемична обстановка, професионалната платформа за договаряне се завръща, обещавайки да представи тенденциите в света на рекламата и печата в надграден формат.

При какви условия ще се проведе COPIS 2021?

Изложението ще бъде на живо. Въвежда се еднопосочно движение и минимална дистанция между посетителите от 1.5 м. Всички в изложбените зали на Интер Експо Център трябва да носят предпазни маски. Ще бъде осъществяван контрол на влизащите лица, като няма да се повече от 1 човек на 8 кв.м. площ. За максимална здравна сигурност Интер Експо Център е въвел допълнителни „Вътрешни правила“. Внедрена е технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management регулира човешкия поток, създадено е по-голямо отстояние между щандовете с разширени пътеки, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

Нова формула и повече ползи

За максимална полза на изложителите и посетителите на COPIS 2021, форумът обединява усилия с Международните хранителни изложения, които ще се проведат паралелно. „Безспорно това ще даде много по-голяма допълнителна стойност за присъстващите на COPIS. Секторите на печата и рекламата и хранително-вкусовият са тясно свързани“, коментират организаторите, които са сигурни в успеха от колаборацията между двата формата.

 

Copis 2021

 

Дигитални разплащания, онлайн търговия и дизайн – акценти на съпътстващата програма

Бизнес платформата на изложение COPIS ще бъде арена на обширна съпътстваща програма. Н 1 октомври COPIS ще е домакин на DIGI PAY. Едноименното събитие се утвърди през последните години като водещо в сектора на дигиталните разплащания, събирайки водещи лица от сферата. На 29 септември ще, под мотото „Покупкология“, хибридния си формат ще разгърне 7-о издание на eCommCongress & Expo, който събира най-големите онлайн търговци, давайки им възможност за обмен на опит в продажбите, добрите практики и отношението към клиентите.

Най-новите продукти и водещите технологии

Физическото провеждане на изложения е водещ фактор за възходящото развитие на бизнеса. Това проличава от естеството на продуктите и услугите, върху които компаниите ще акцентират от 29 септември до 1 октомври на COPIS. Тук изложители са решили да предложат изцяло новите си продуктови линии от календар-бележници, календари, тефтери, рекламни и мърчандайз материали и др. Основен акцент ще бъдат и сублимационните и широкоформатни принтери от последно поколение. Сред тях има цялостни бизнес решения както за големия, така и за малкия бизнес. От експонатите е видно, че сме в технологичен етап на развитие към оптимизиране на процесите и максимално опазване на околната среда.

Функционалностите и предимствата си ще разкрият и термобиндери от последно поколение, машини за довършителни работи – автоматични ламиниращи, за твърди подвързии, електрически гилотини и др. Разбира се, ще открием и последните тенденции при гравирането на стомана, матрици и щемпели, печатите, рекламните стелажи от дървен материал, изложбени системи.

Новите обстоятелства винаги са изисквали нови решения. По всичко личи, че организаторите на COPIS 2021 са оптимизирали формата така, че той да даде възможно най-голяма полза и допълнителна стойност за всеки от сферата на рекламата и печатните технологии от 29 септември до 1 октомври в Интер Експо Център.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.