COPIS ще стартира през октомври тази година

556
COPIS ще стартира през октомври тази година

Единственото изложение за печат и реклама у нас стартира на 5 октомври. Успоредно с него в Интер Експо Център ще се проведат и Международните хранителни изложения.

От 5 до 8 октомври в София ще се проведе българското изложение за печат и реклама COPIS. За 10–и път бизнес платформата ще събере представители на сектора от страната и чужбина в залите на Интер Експо Център. Чрез националния бранд с утвърдени международни позиции през последните години България се превърна във важна дестинация за всеки с интерес в сектора, особено за Източна Европа и Балканския полуостров.

 

изложение COPIS

 

В рамките на четири дни тази есен, на COPIS ще бъдат демонстрирани постиженията при печата в различните направления, отражението му в текстилната индустрия и обзавеждането за дома и офиса. Участниците от България и чужбина ще представят тенденциите при графичния и пространствения дизайн, материалите и консумативите за печатната индустрия, производството на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

„Софтуерните решения, материалите, машините и технологиите, са основен фокус на изложението“, казват организаторите от Интер Експо Център.

Към настоящия момент отчитат силен интерес на национално и международно ниво към участие и посещение. Постоянната комуникация с официалните партньори – FESPA BULGARIA ASSOCIATION и Sourcing.bg. и близкия контакт с представителите на сектора, те поставят в основата на успеха.

Развитие на модела

„Едно участие – ползи за бизнеса в много посоки“, бе сред споделяните максими от участниците през 2021г. „Това се дължи на развитието на формата „COPIS“ и съчетаването му с Международните хранителни изложения – български мегабранд, който включва 5 панаира“, коментират организаторите.

Тогава, в резултат на новата действителност, те решават двата формата да се проведат заедно. Решението е възприето положително от публиката на COPIS, защото печатът и рекламата са тясно свързани с хранително-вкусовата индустрия. След получените положителни отзиви, сега организаторите са твърдо решени да развият симбиозата между COPIS и Международните хранителни изложения.

 

изложение COPIS

 

Какви са тенденциите при печата и рекламата? Кои са новите материали? Кои са последните софтуерни решения? В какви посоки ще се развива секторът? На тези и още много въпроси ще открием отговори на изложение COPIS и събитията от богатата му съпътстваща програма от 5 до 8 октомври.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.