Обзор на свободните позиции за работа (април 2022)

2913
Обзор на свободните позиции за работа (април 2022)

Вижте акцент на някои от свободните позиции за работа в платформата Dotbrain за месец април тук:

Търговец в печатница
Позицията не е обвързана с покриване на финансови резултати. Твърдо заплащане по договаряне. Изисква се търговски опит и кандидата да е активен шофьор.

Оператор в копирен център
Позицията е подходяща за кандидати с опит със софтуери като Photoshop и CorelDRAW. Предлага се допълнително обучение. Стартова заплата: 1300 лв нето. Работата е на смени.
Технически сътрудник
Търси се кандидат с основни познания за хартии и мастила. Изисква се много добро ниво на английски. Местоположение: Източната част на София. Заплащане по договаряне.
Резач на прав нож (Ножар) на редовна смяна
Търсят се няколко кандидата с опит като резачи на прав нож. Местоположение: различни части на София. Заплащане 1500 – 1800  лв. нето.
Мениджър в рекламна агенция
Търси се кандидат с опит на ръководна длъжност в рекламна агенция. Заплащане: по договаряне.


Сервизен техник
Кандидaтът трябва да е с опит в сервизирането на широкоформатни дигитални машини или опит като оператор. Работни място: широк център на София. Заплащане: по договаряне.

Книговезец
Предлагаме няколко свободни позиции за книговезци в различни части на София. Кандидатите трябва задължително да имат опит в ръчен труд и работа с книговезки машини. Заплащане: 950-1300 лв нето.

Оператор широкоформатни машини
Свободните места са няколко, основно в източната част на София. Кандидатите задължително трябва да имат опит на позицията оператор широкоформатна машина. Заплащане: 1600 – 2000 лв нето..

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.
Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.
работа в печатница
За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.