Акцент на свободните работни места в Dotbrain (декември 2022)

2044
Акцент на свободните работни места в Dotbrain (декември 2022)

Декември започва с продължаващото от миналия месец намаляване на броя на свободните работни места по статистика на Dotbrain. Тенденцията може да се окаже дори трайна с оглед предстоящите празници и традиционно по-слабия за печатниците януари. Работодателите обаче не се отказват да търсят висококвалифициран персонал. Търсят се печатари, оператори на различни машини за довършителни процеси, както и кандидати за позиции със специфични знания и умения.

Вижте акцент на част от свободните позиции за работа в платформата Dotbrain.eu. За допълнителна информация можете да се обръщате към нас по всяко време (понеделник-неделя). Напомняме, че услугата, която предлагаме за кандидатите за работа е безплатна. Гарантирана е конфиденциалността. Работим дългосрочно с ограничен брой работодатели с ясни условия за работните места:

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът трябва да е с опит в печатница поне две години. Необходими са добри познания в предпечатната подготовка за офсетов и флексопечат. Стартово заплащане 1600 лв. нето.

Търговец печатни продукти
Кандидатът трябва да е с опит в печатница поне две години. Необходими са познания в подготовката за печат на офсетов и флексопечат, както и търговски умения. Местоположение: Източната част на София.

Специалист опаковки
Необходим е опит в предпечатната подготовка, добър английски и шофьорска книжка.

Оператор на дигитална машина
Работата е на тясноформатна дигитална машина с тонерна печатна технология. Комуникативно място, редовна смяна. Стартово заплащане 1600 лв. нето или по договаряне според опита.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Работата е на машини с латексова и UV LED технология на печат. Две смени. Търсят се кандидати с опит. Заплащане по договаряне, според опита на кандидата.

Служител довършителни процеси в офсетова печатница
Настройка и работа на някои от машините в довършителния цех: прав нож, ламинатор, тристранен нож, биндер и др. Изисква се кандидатът да има опит.

Щанцьор за почасова работа
Изисква се кандидатът да има опит с автоматични щанцови машини 70х100. Заплащането и работното време е по договорка.

Акаунт с френски език
Изисква се добър френски език. Работата се състои от ценообразуване по предварително зададени параметри. Продуктите, които се предлагат са картонени опаковки. Комуникацията с клиентите се извършва основно по имейл. Позицията не е търговска и не е със зададени таргети, обслужват се основно пристигнали запитвания за оферти. Предлага се допълнително обучение. Добро заплащане.

Складов работник
Позицията е подходяща за кандидати без опит. Предлага се обучение. Компанията се занимава с фулфилмънт. Работата е интересна. Има възможност за надграждане в задължения и заплащане. Служителят ще придобие и допълнителна квалификация. Местоположение източната част на София. Месечно стартово възнаграждение: 1500 лв. нето.

 

 

Пълен списък на обявите вижте тук.

 

За Работодателите

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Подробностите са предназначени само за фирми, които вече са наши клиенти.

Вижте профилите на търсещите работа в момента в Dotbrain, които можем да препоръчаме:

работа в печатници

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са се отличили и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани фирми)

Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain.

Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.
Вижте още информация за работа в печатници.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.