Обзор на свободните позиции за работа в Dotbrain за месец септември 2021

282
Обзор на свободните позиции за работа в Dotbrain за месец септември 2021

Както прогнозирахме в обзора ни за миналия месец, постепенно започна да намалява общия брой на предлаганите от работодателите свободни места. Тази тенденция предстои и до края на годината според нас. В сайтовете за обяви, в предложенията свързани с печатни бранш преобладават позиции изискващи скромна квалификация за изключително ниско заплащане, много под пазарните в момента.

Вижте обзора на пазара на труда в Dotbrain за месец август 2021

Наблюдават се обяви за работа в двете крайности. Свободни позиции, в които кандидатите могат да придобият квалификация за един-два месеца и на другия полюс позиции изискващи професионални умения и опит, който се натрупва поне три до пет години, чужд език и други качества. Така е и при обявите в Dotbrain. В момента сред най-търсените позиции са книговезци с опит (имаме поне 11 свободни позиции за наши клиенти), операторски позици на дигитални машини, както и някои специфични позиции изискващи много висока квалификация. Вижте акцент на най-добрите ни предложения тук:

Сервизен техник – широкоформатни принтери и плотери
Изисква се задължителен английски, техническо образование и шофьорска книжка. Подходящи за позицията са печатари в широкия и тесния формата на дигитални машини, сервизни техници и др. Много добро стартово заплащане с пълни осигуровки.

Книговезец – редовна смяна
Имаме с днешна дата предлагаме 11 свободни позиции на тази длъжност в различни части на София. Търсят се кандидати с опит. Стартово заплащане 1200 лв. нето, като в зависимост от квалификацията сумата може да бъде актуализирана. Редовна смяна.

Оператор на дигитални печатни машини
Търси се кандидат с опит като дигитален печатар, без значение на вида машина. Задължително се преминава през обучение. Изисква се средно ниво на английски език заради обучението. Стартово заплащане 1900 лв. нето.

Консултант производствен печат
Работата е в международна компания. Изисква се добро ниво на английски език, шофьорска книжка и съществени познания за печатните процеси.

Оператор на слотерна (разролваща) машина
Работа на редовна смяна, на сравнително нова разролваща машина. Предлага се обучение. За позицията са подходящи печатари на ролни и листови машини или оператори на разролващи и каширащи машини. Стартово заплащане 1400 лв. нето при пълни осигуровки.

Офсетов печатар
Работа на смени на цялоформатна печатна машина. Задължителен опит като офсетов печатар. Предлага се допълнително обучение. Стартово заплащане 1800 лв нето.

Оператор на дигитални печатни машини
Работа в издателство на печатна и довършителна машина. Опитът е предимство, но не е задължителен. Стартово заплащане 1400 лв. нето при пълни осигуровки.  Редовна смяна. Чудесна работа за кандидати, които обичат книгите.

Пълен списък на обявите вижте тук.

Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.
Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

 

работа в печатница

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)
Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain и кандидати търсещи работа.

Интернет портал за печатни технологии.