Излезе от печат новото издание Dotbrain 5.0

2539
Излезе от печат новото издание Dotbrain 5.0

Петият брой на печатното издание Dotbrain излезе от печат и скоро ще достигне до получателите си. Очаква се първите 300 бройки (тираж 500) предназначени за собствениците на печатници, рекламни производители и студия да бъдат разпространени в следващите две седмици.

 

Dotbrain 5.0

 

В броя сме споделили опита на Dotbrain в подготовката и публикуването на обявите за работа, съвети за намиране и задържане на персонал, обзор на промените в трудовото законодателство през 2023 г., както и статии свързани с обзор на пазара на труда и прогнози за развитието на печатната индустрия и др.

Тук е мястото да благодарим на нашите рекламодатели:

 • Алдекс представят опаковъчни и крафтови картони, тънки харти за листовки, химизирана хартия за дигитален печат, както и самозалепващи и цветни хартии и др.
 • Аркотрейд рекламират портфолио от самозалепващи и несамозалепващи материали на Fedrigoni, мастила за печат Encres DUBUIT, принтери за директен печат AZON, материали за дигитален печат Kernow Coatings и фолиа за топъл печат, и технология течно злато на Foil Industry.
 • Булграфика напомнят за тежката артилерия на Комори с поточната линия за ролен печат на опаковки Komori Chambon с възможност за комбиниране на офсетов печат, флексопечат, дълбок печат и различни довършителни и облагородяващи процеси.
 • ГЕД ООД показват широко портфолио от софтуер, печатни и предпечатни машини, оборудване за контрол на качеството, както и професионални услуги за оптимизация на печатни и предпечатни процеси, анализ на състояние на печатни машини, профилирането им и мн. др.
 • Графтек представят бизнес софтуер за печатници и етикетен принтер с дигитален финишър
 • Европак България М – представят възможностите на каменната хартия, приложението и, както и сравнителна ценова таблица спрямо други подобни материли използвани в опаковъчната индустрия.
 • Ксерокс България искат да вдъхновят печатниците да преминат границите на традиционния печат в CMYK и да обърнат внимание на техните технологии за печат с флуорисцентни, златни, сребърни, прозрачни и бели цветове.
 • Полистор акцентират в изданието на възможностите им за доставка на нови резци с марката FASSCO и услугата заточване, на лентите за залепване TESA и не на последно място каналните бигове, профилните гуми и пълната гама материали и оборудване за щанцоване от CITO.
 • Полихром Сервиз предлагат широко разнообразие от консумативи и машини за флексопечат, ситопечат, офсетов печат, както и услугата за лазерно почистване на растервалове.
 • Саванто отбелязват 14 години успешна работа на българския пазар в дистрибуцията и сервизното обслужване на портфолио от производствени дигитални печатни машини на марката Canon.
 • Тепеде България показват техните print&cut решения от HP и портфолиото си от брандове в широкоформатния печат като Mutoh, Neolt, Es-te berlin, Caldera, SAi, ONYX.
 • Тотем Груп промотират сублимационните принтери Epson SureColor SC-F6400 и SC-F6400 печатащи с нови и по-неустоими цветове.

Повече информация за изданието:
Dotbrain
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.