Нови широкоформатни машини от KIP /КИП/ на drupa 2008

3396
Spread the love
KIP/Кип/ Европа – единственият европейски доставчик и произоводител, посветен на широкоформатни дигитални печатни системи, съобщава за своето участие в drupa 2008 –една от най-големите световни изложби за принтерна и медийна индустрия, която ще се проведе в Дюселдорф от 29-ти май до 11-ти юни.
В центъра навниманиетоот продуктовата гама на KIP /Кип/ ще бъде лансирането намашина KIPColor 80 в Европа, която е единствената по рода си в света, цветенширокоформатен принтер, базиран на LED тонер система за отпечатване.
KIP вярват, че това устройство ще промени настоящите представи за обемв цветното широкоформатно принтиране. Color 80 е способен наизненадващо високи скорости на печат, създаващ А0 печатен формат копиена всеки 17 секунди (почти 4 х А0 листа за минута – над 200А0 за час) в зависимост от покритието на изображението или сложността.
Едно от многото качества на Color 80 е способността му да принтиравърху обикновена хартия, а също така и да обхваща по-специализиранимедиа типове хартия, повечето от които са бързо съхнещи и UV устойчиви.
Заедно с Color 80, KIP ще представят най-ново произведения KIP 9000,отличаващ се с ултра висок обем, широкоформатен принтер и IPS контролсистема.
KIP 9000 посреща всички предизвикателства на XXI век, като нуждата отточно пресъздаване на сложни печати с опростен, разбираем интерфейс.

Източник: Райс

Прочетете още:

Биографична информация